Головна Новини Політика рада Оголосили підозру: скандальний нардеп втік з України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголосили підозру: скандальний нардеп втік з України - ЗМІ

Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини незаконного перетину нардепом.

25 серпня 2024, 18:10
Поділіться публікацією:

 За даними правоохоронних органів, позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який відомий своєю підтримкою забороненого Московського патріархату, незаконно покинув Україну.

Оголосили підозру: скандальний нардеп втік з України - ЗМІ

Артем Дмитрук (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела, останній раз Дмитрук офіційно перетинав кордон з Молдовою на початку 2023 року. Він в'їхав в Україну 24 січня через пункт пропуску "Маяки-Удобне", але до серпня 2024 року не залишав країну.

Наразі правоохоронці розслідують обставини його несанкціонованого перетину кордону.

Пізніше стало відомо, що  народному депутату Артему Дмитруку було оголошено підозру у скоєнні низки кримінальних правопорушень. Як повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на Офіс генерального прокурора, Дмитруку інкримінують участь у нападі групою осіб на правоохоронця та військовослужбовця, замах на викрадення вогнепальної зброї, а також спричинення потерпілому тілесних ушкоджень середньої тяжкості та хуліганські дії.

Хоча офіційно ім'я нардепа не було зазначено в повідомленні Офісу генерального прокурора, джерела підтвердили, що йдеться саме про Артема Дмитрука.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Тренер відомого футбольного клубу втік з України. На початку минулого року тренер із фізпідготовки футбольного клубу Чорноморець Ігор Касьяненко  почав  працювати,як представник  оновленого  тренерського штабу. 

Як  інформує Sport.ua, саме Ігор Касьянов в перших числах  січня  поїхав з України з усіма  членами футбольного клубу, але  не повернувсь додому. Було відомо, що в січні ФК Чорноморець виїхав на тренувальний збір до Туреччини, проте  спортивний фахівець  не  повернувся в Україну. Як інформують джерела видання, тренер виїхав до Сполучених Штатів, де знаходиться зі своєю родиною в Маямі. Представники  футбольного  клубу  Чорноморець вже надали коментар по цій  ситуації. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини