Головна Новини Політика рада Скандальний нардеп виграв суд у Верховної Ради і може повернутися на засідання
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний нардеп виграв суд у Верховної Ради і може повернутися на засідання

Верховний суд визнав незаконним рішення Ради про відсторонення Гео Лероса

2 травня 2023, 15:00 comments5567
Поділіться публікацією:

Колишній нардеп фракції "Слуга народа" Гео Лерос виграв суд у Верховної Ради! Верховний суд визнав незаконним рішення Ради про відсторонення депутата. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм розповів нардеп Олексій Гончаренко.

Скандальний нардеп виграв суд у Верховної Ради і може повернутися на засідання

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Як розповів Гончаренко, Гео Лероса відсторонили від засідань за критику керівництва країни. 

"Не по закону, просто по вимозі з Банкової. Звісно, так робити не можна. Кожен народний обранець представляє своїх виборців. Сором тим, хто відсторонив нардепа та після цього сам хоче якоїсь поваги до себе", – написав Олексій Гончаренко.

Зазначимо, Верховна Рада відсторонила народного депутата Гео Лероса від участі в пленарних засіданнях трішки більше року тому. Сам парламентар відразу заявив, що рішення ухвалили через образи на адресу керівника Офісу президента Андрія Єрмака. За відповідне рішення у парламенті тоді віддали 261 голос. Сам Лерос написав у Telegram, що відсторонений до кінця року, бо назвав Андрія Єрмака "„фсбшною гн*дою“ в його присутності".

Читайте також на порталі "Коментарі" — успіх українського контрнаступу матиме велике значення для продовження підтримки з боку західних партнерів. Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" розповів міністр оборони Олексій Резніков.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець вважає, що для збереження життя українці на тимчасово окупованих територіях мають брати російські паспорти, щоб забезпечити своє виживання. У свою чергу, віце-прем'єр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликає не робити цього. І вимагає від Червоного Хреста змусити росіян відкрити гуманітарні коридори для виїзду всіх охочих з окупації. Хто має рацію, в, хто ні в даній ситуації? Про що говорить прискорення роспаспортизації на тимчасово окупованих територіях? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини