Головна Новини Політика рада Скандал у ВР. Чоловік нардепа Сюмар начебто не воював на фронті, але отримав «Срібний хрест»
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал у ВР. Чоловік нардепа Сюмар начебто не воював на фронті, але отримав «Срібний хрест»

Нардеп Мар’яна Безугла звинуватила чоловіка своєї колеги Вікторії Сюмар Дмитра Христюка в тому, що будучи військовим, він начебто жодного дня не воював. Цю інформацію спростувала Сюмар, підкресливши, що інформація про дії на фронті є таємною

29 лютого 2024, 11:24 comments5088
Поділіться публікацією:

Мар’яна Безугла у Фейсбуці заявила, що Дмитро Христюк жодного дня не воював, проте справна отримував кошти від ЗСУ. Більше того, у травні 2023 року він був відзначений почесним нагрудним знаком тодішнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "Срібний хрест".

Скандал у ВР. Чоловік нардепа Сюмар начебто не воював на фронті, але отримав «Срібний хрест»

Мар'яна Безугла

"Було опитано свідків та перевірено "бойовий шлях комбата". Один із багатьох прикладів політичних VIP, які "порішали",
— відзначила Безугла.

На це звинувачення відреагувала Вікторія Сюмар, назвавши всю інформацією від колеги брехнею.

"Звісно, вона знає, що бойові розпорядження виставляти не можна, як і бойові донесення, але я пишаюся, що в тих зведеннях знищеного ворога і ворожої техніки, які люблять виставляти користувачі ФБ, є цифри і від мого чоловіка та його побратимів",
- написала нардеп у Фейсбуці.

За її словами, Безугла виконує роль "інформаційної торпеди" проти всіх, кого ненавидять її боси.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що саме Мар’яна Безугла розпочала інформаційну кампанію проти Валерія Залужного, піднімаючи питання необхідності його звільнення із посади Головнокомандувача ЗСУ. Через такі дії вона неодноразово потрапляла в скандали, змушена була вийти із партії та фракції "Слуга народу" та інформаційні атаки на Залужного не припинила.

Врешті, президент прийняв рішення про звільнення Валерія Залужного з посали Головнокомандувача ЗСУ. Тоді багато політиків підкреслювали, що "Маряна перемогла".

Хоча Безугла не зупинилась після звільнення Залужного. Зокрема, вона почала критикувати дії нового Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Наприклад, народний депутат порадила йому звертати більше уваги на особовий склад і використовувати у війні "віддалену" тактику. Більше атакувати ворога, наприклад, дронами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини