Головна Новини Політика рада Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі

Після нічної атаки на Київ уламки БПЛА впали біля Верховної Ради

7 вересня 2024, 10:42 comments1228
Поділіться публікацією:

Після нічної атаки на 7 вересня російських дронів уламки збитого безпілотника виявлено біля будівлі Верховної Ради України. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні Верховної Ради в Телеграм.

Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

У парламенті зазначають, що пошкоджень не виявлено.

Також у ЗМІ вже з'явилася інформація про те, що уламки безпілотників упали на вулицях, розташованих неподалік Урядового кварталу. Зокрема, у Печерському районі на вулицях Панаса Мирного, Грушевського та на Кловському узвозі, а також у Дніпровському районі.

Також уламки впали на відкритих ділянках у Київській та Вінницькій областях – горіла трава.

Читайте також на порталі "Коментарі" — всі запущені росіянами по Києву ударні безпілотники були знищені силами протиповітряної оборони. Постраждалих серед населення відсутні. Про це повідомив начальник КДВА Сергій Попко.

Чиновник нагадав, що ворожі безпілотники типу "Шахед" почали залітати на територію України з різних напрямків ще до півночі, а до Києва наблизилися близько третьої ночі.

"Оголошена повітряна тривога в столиці тривала лише 18 хвилин. Але за цей час над Києвом голосно працювала протиповітряна оборона. Всі безпілотники, які загрожували столиці, були знищені! Жоден з БпЛА противника не досяг своєї мети", — висловився Попко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 26 серпня під час масованої атаки Росії по Україні було запущено щонайменше 127 ракет та 109 безпілотників. Українським силам ППО вдалося збити понад 80% ракет та 90% дронів Росії. Портал "Коментарі" підготував добірку систем протиповітряного захисту, які Україна використовує для відбиття російських атак.

Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі - фото 2

Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі - фото 3

Російський БПЛА таки долетів до Верховної Ради: деталі - фото 4




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини