Головна Новини Політика рада Разумков закрив засідання Верховної Ради: що повирішували парламентарії
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков закрив засідання Верховної Ради: що повирішували парламентарії

Вирішуючи справи держави, депутати не забули й про себе

3 грудня 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закрив пленарне засідання парламенту 3 грудня.

Разумков закрив засідання Верховної Ради: що повирішували парламентарії

ФОТО: Інтерфакс Україна

"Пленарне засідання оголошую закритим", — сказав голова парламенту традиційну для таких випадків фразу.

Під час пленарного засідання 3 грудня депутати прийняли закон про внутрішній водний транспорт (1182-1-д). Крім того, вони посилили парламентський контроль, схваливши законопроект № 4131.

До всього іншого депутати не забули й про себе. Тепер вони матимуть помічників без вищої освіти (згідно із законопроєктом № 3644-д), а також зняли обмеження, які передбачались при прийомі на роботу на державну службу (законопроект № 4096).

Також парламентарії внесли зміни до розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів щодо реформи органів прокуратури", які стосувалися призначення на адміністративні посади в спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Зміни були включені в законопроект №4227.

Під час першого читання депутати схвалили законопроект №3946 про посилення відповідальності за підробку та крадіжку документів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Верховна Рада не скасувала карантин вихідного дня. В підтримку скасування проголосували всього 149 депутатів з 226 необхідних. Постанова № 4381 передбачала перегляд і пом'якшення раніше введених Кабміном обмежень стосовно діяльності закладів торгівлі, громадського харчування, ТРЦ, нічних клубів та інших суб'єктів господарювання у вихідні дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини