Разумков розповів, який важливий документ від уряду чекають до 15 вересня

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сподівається побачити збалансований проект державного бюджету України на 2022 рік

У Верховній Раді до 15 вересня очікують проект державного бюджету, як це прописано в законодавстві. Як інформує видання "Коментарі", про це спікер парламенту Дмитро Разумков заявив під час діалогу з представниками ЗМІ в Донецькій області, пише УНІАН.

Дмитро Разумков зазначив, за його інформацією, з підготовкою вчасно законопроекту не повинно бути ніяких проблем і народні обранці повинні вчасно отримати документ на руки. У будь-якому випадку, зазначив Разумков, буква закону говорить про те, що саме до 15 вересня законопроект про бюджет повинен бути в залі парламенту.

За словами голови Верховної Ради, далі вже почнуть працювати профільні комітети, вони повинні уважно проаналізувати всі цифри і внести, якщо потрібно, корективи. Найбільше роботи належить зробити Бюджетному комітету.

Дмитро Разумков також акцентував увагу на тому, що головне в бюджеті на наступний рік - це те, що повинні бути враховані всі виклики. Головний виклик, на думку Разумкова, це військова агресія. Отже, в бюджеті має бути сповна передбачено фінансування наших збройних сил. Також Разумков акцентував увагу на оборонному замовленні. Гроші на його виконання повинні бути не тільки передбачені, але і виділені в повному розмірі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Дмитро Разумков відповів на питання Олексія Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом.

Також читайте на "Коментарях" - Разумков за липень заробив удвічі менше, ніж його заступник. Заступник Разумкова Олена Кондратюк отримала зарплату майже вдвічі більше.