Головна Новини Політика рада Разумков розкрив свою зарплату на посаді спікера ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розкрив свою зарплату на посаді спікера ВР

Разумков заявив, що ніяких премій і надбавок немає

13 вересня 2020, 14:50 comments1096
Поділіться публікацією:








Голова Верховної Ради України IX скликання Дмитро Разумков, який недавно заявив про те, що зарплати народним депутатам будуть підніматися відповідно до підвищення мінімальних і середніх окладів для громадян України, розповів, скільки заробляє на своїй посаді. Таку інформацію він надав телеканалу NewsOne під час ефіру, відповідаючи на запитання журналіста.

Разумков розкрив свою зарплату на посаді спікера ВР

Дмитро Разумков

Разумков заявив, що зарплата спікера становить 52 тисячі гривень, так званими, "брудними", а фактично на руки виходить близько 40 тисяч. Також він зазначив, що ніяких премій і надбавок немає, є тільки витрати на депутатську діяльність, але це інше.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський 29 серпня 2020 року підписав закон про підвищення мінімальної заробітної плати на 227 гривень з 1 вересня. І це лише перший етап, який передбачає підвищення "мінімалки".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Державній службі статистики підрахували, в яких регіонах і сферах праці жінки і чоловіки в Україні отримують найбільші або найменші зарплати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини