Головна Новини Політика рада Разумков прокоментував свою можливу заміну на Стефанчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков прокоментував свою можливу заміну на Стефанчука

Він сказав, що теж ознайомлений з матеріалами преси

11 лютого 2021, 11:30 comments1315
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував інформацію про те, що незабаром його можуть замінити на нинішнього віце-спікера Парламенту Руслана Стефанчука. Джерела повідомляли, що його активно готують на місце Разумкова. Свій коментар глава Ради дав під час брифінгу, передає видання "УНН".

Разумков прокоментував свою можливу заміну на Стефанчука

Разумков і Стефанчук. Фото: ТСН

Разумков уникнув відповіді на питання і не став підтверджувати або спростовувати цю інформацію. Спікер сказав, що теж знайомиться з тим, що публікує преса і заявив, що матеріал, який опублікувало видання "Українська правда" є професійним і збалансованим.

Щодо своєї заміни на Стефанчука Разумков не став давати чіткої відповіді, не ставши коментувати інформацію, яку публікували у вищезгаданій статті.

Джерела у владі повідомляли про те, що в Офісі Президента хочуть замінити Разумкова через його незалежної позиції з безлічі питань. Повідомлялося, що на його місце вже почали активно готувати заступника голови ВР Руслана Стефанчука.

Дмитро Разумков став відомий під час президентської кампанії 2019 року, коли був головним спікером передвиборного штабу Володимира Зеленського.

На дострокових парламентських виборах балотувався під першим номером в списку партії "Слуга народу". У серпні 2019 року був обраний головою Верховної Ради. Його кандидатуру підтримала рекордна кількість народних депутатів — 382.

Руслан Стефанчук був обраний віце-спікером Ради в той же день, що і Разумков. До приходу в політику він був юристом і займався адвокатською діяльністю.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи збирається Зеленський розпускати Раду і призначати вибори.

Читайте також, чи думає Зеленський про похід на другий термін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ukranews.com
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини