Головна Новини Політика рада Разумков прокоментував свій президентський рейтинг, натякнувши, що це тільки початок
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков прокоментував свій президентський рейтинг, натякнувши, що це тільки початок

Екс-спікер каже, що падіння рейтингу влади не стало для нього несподіванкою

20 жовтня 2021, 12:48 comments1408
Поділіться публікацією:

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков зізнався, що результати опитування КМІС, які показали падіння рейтингу влади, не стали для нього несподіванкою. До цього спочатку все йшло. Як інформує видання "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів в кулуарах парламенту під час спілкування з представниками мас-медіа.

Разумков прокоментував свій президентський рейтинг, натякнувши, що це тільки початок

Дмитро Разумков. Фото: з відкритих джерел

Президентський рейтинг КМІС, в якому Дмитро Разумков з 7,1% підтримки виборців опинився на шостому місці, колишній голова Верховної Ради назвав хорошим. Але при цьому Разумков зазначив, що рухатися потрібно далі, не зупиняючись.

"Стільки, скільки доброго я почув за останні два тижні я не пам'ятаю з періоду виборчої кампанії 2019 року, просто від людей, на вулиці, під час якихось зустрічей. Це дійсно допомагає і дає сили рухатися вперед", — прокоментував екс-спікер.

Стосовно цифр, які представили соціологи, Дмитро Разумков зазначив, що вони не стали якимось відкриттям. Було спочатку ясно, що до цього все йде, тому що виборці дуже добре відчувають, коли когось намагаються облити брудом, зганьбити ім'я. Люди прекрасно розуміють, що відбувається. У деяких інституціях це не схвалюють.

За словами Разумкова, видно і по рейтингу партії "Слуга народу", і по рейтингу президента, що в цілому рейтинг влади почав істотно знижуватися. Колишній глава парламенту вважає, що істотно відмінусували в рейтингу влади недавні скандали, пов'язані з офшорами і багато інших речей.

На уточнююче запитання журналістів, що це нормально для влади, коли трохи знижується рейтинг, то Разумков відповів: "Лиха беда начало".

Також читайте на порталі "Коментарі" — Разумков повернувся у фракцію "Слуга народу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гость

20 жовтня 2021, 12:34

Президентство Зеленского принесло великое разочарование. Казалось, внесистемный человек, далекий от политики, идет в президенты для того, чтобы показать новое качество политики, способной работать на украинское общество. Но, как оказалось, все обещания, благодаря которым ему удалось получить поддержку избирателей, оказались не только пустыми, а кардинально противоположными. Обещал демократию - идем к автократии, обещал плюрализм мнений - видим усиление контроля за информационным полем, сужение права на свободу слова, обещал равные права для всех украинцев - продолжает притеснение русскоязычных, поддерживает политику националистов и т.д., .и.т.п. О борьбе с бедностью вообще не стоит упоминать. Поэтому на следующие выборы президента пойду только в одном единственном случае - если в них будет участвовать Разумков - самый порядочный человек в истории украинской политики.


Новини