Головна Новини Політика рада Разумков озвучив єдиний сценарій закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков озвучив єдиний сценарій закінчення війни в Україні

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що завершення російсько-української війни можливе лише перемогою України

5 липня 2022, 19:00 comments6552
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України має закінчитися лише одним сценарієм – беззастережною перемогою Україною. Таку думку у відвертому інтерв'ю виданню "Коментарі" висловив екс-глава Верховної Ради Дмитро Разумков. При цьому нардеп уточнив, що це не просто його слова, викликані тим, що в країні війна і по-іншому говорити не можна. Війна може закінчитися лише тим, що Україна відновить свою територіальну цілісність за межами, які були у 1991 році.

Разумков озвучив єдиний сценарій закінчення війни в Україні

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

"Хтось говорить про повернення до кордонів 2013 року. Хтось говорить про кордони 1991 року, але, за великим рахунком, у цьому немає різниці", – зазначив Дмитро Разумков.

Він пояснив, що сьогодні неможливо зупинити війну, погодившись на територіальні поступки агресору.

На уточнююче запитання, чому у 2014-му році цей варіант "прокатив", коли Україна фактично погодилася з окупацією частини своєї території, Разумков відповів, що тоді зовсім інша була історія і в чомусь росіянам вдалося "продавити свій наратив" про те, що Україна не готова до прямого військового зіткнення з Росією, яка за потенціалом має другу армію у світі. До того ж, якщо говорити про Донбас, тоді Росія намагалася вести не пряму, а гібридну війну, ховаючись за так званими "ДНР" і "ЛНР".

За словами Дмитра Разумкова, сьогодні Україна вже має відкриту війну з РФ, сьогодні на лінії фронту українські воїни, які гинуть за наш Донбас, наш Херсон, наш Харків, наш Крим і тому ніхто не має права в Україні залишити Росії частину українських територій чи дати перепочинок російським військам, погодившись на перемир'я.

"Якщо ми не доб'ємо РФ, це призведе до того, що вони (Ред. російські війська) через рік, через два, через три повернуться і ми знову матимемо війну, але в набагато гіршій ситуації", – зазначив екс-спікер парламенту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній успіх Росії: що означає заява радника глави Офісу президента — коли ЗСУ зможуть взяти ініціативу до своїх рук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини