Головна Новини Політика рада Разумков оцінив можливість введення всеукраїнського локдауну: "Теоретично це можливо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков оцінив можливість введення всеукраїнського локдауну: "Теоретично це можливо"

Спікер заявив, що не бажає "прогнозувати майбутнього"

30 березня 2021, 17:39
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оцінив можливість введення всеукраїнського локдауну через пандемію. За словами очільника парламенту, в Україні теоретично можливе введення локдауну в межах всієї країни. Це може статися в разі потрапляння понад половини областей країни в "червону" зону карантину. Про це Разумков повідомив на брифінгу 30 березня.

Разумков оцінив можливість введення всеукраїнського локдауну: "Теоретично це можливо"

Дмитро Разумков - фото з відкритих джерел

Відповідаючи на питання про ймовірність введення всеукраїнського локдауну в разі потрапляння в "червону" зону карантину 13 областей України, Разумков сказав, що "теоретично це можливо". При цьому він заявив, що не бажає "прогнозувати майбутнього".

"Майбутнє можна спрогнозувати, але краще цього не робити", — сказав спікер парламенту.

Як раніше повідомляли "Коментарі", міністр охорони здоров'я України Максим Степанов прокоментував ймовірність введення загальнонаціонального локдауну в країні. За словами голови МОЗ, уряду необхідно знайти баланс між епідеміологією і економікою, щоб карантинні обмеження не радикально впливали на економічну ситуацію.

Нагадаємо, раніше народний депутат Михайло Радуцький заявив, що наразі  "червоні" зони адаптивного карантину в Україні дають надію, що вся країна не закриється на жорсткий локдаун. Зокрема, в Закарпатській області вже знижується відсоток госпіталізованих із Covid. За його словами, поки не вакцинують 60% українців, загроза локдауну в країні буде постійною.

Також сьогодні з'явилася інформація про те, що в Чернівцях 100-річна пацієнтка видужала від коронавірусу, госпіталізація для хворої стала першою в її житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

30 березня 2021, 19:03

Шоу пандемиии. Коронабесие. Барановирус. Как это ещё назвать. Давайте будем честными - Зеленский переболел ковидом, и что? Его жена переболела ковидом, и тоже ничего. Тимошенко переболела ковидом и хоть бы что. Половина депутатов переболели ковидом, и всё нормально. Что за чушь. Эту так называемую пандемию вероятно придумали Ротшильды с компанией для того чтобы поработить и поставить на колени весь мир уже окончательно, это фейк, сговор продажных элит. Всех пособников лже-пандемии ждёт международный суд и трибунал, начиная с ВОЗ.


Новини