Головна Новини Політика рада Раніше просив мобілізовувати нардепів: Дубинський відмовився взяти повістку
commentss НОВИНИ Всі новини

Раніше просив мобілізовувати нардепів: Дубинський відмовився взяти повістку

Олександр Дубинський знову потрапив у конфуз

5 жовтня 2023, 15:30 comments1353
Поділіться публікацією:

Скандальний нардеп Олександр Дубинський  відмовився взяти повістку від військкомату. Він не захотів пояснити свої причини. Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі "Інсайдер UA".  

Раніше просив мобілізовувати нардепів: Дубинський відмовився взяти повістку

Олександр Дубинський (фото з відкритих джерел)

У документі йшлося, що Олександра Дубинського запрошують до ТЦК 6 жовтня. Він ознайомився із її змістом, зробив дивний вираз обличчя та заявив, що не візьме її. Усе це відбувалося на вулиці.

"А я не забиратиму її просто... Так буває... Залишіть її собі на згадку, добре? Які смішні хлопці", — сказав Дубинський.

Відомо, що  у серпні Олександр Дубинський зареєстрував у Раді проект закону, який пропонує скасувати відстрочку від мобілізації для народних депутатів.

 Проєкт закону №9647 опубліковано на сайті парламенту. У пояснювальній записці йдеться, що через те, що народні депутати звільнені від призову та не беруть участь у захисті країни під час війни, це "створює несправедливе ставлення до виконання конституційних обов’язків усіма громадянами України".

Тож у своєму законопроєкті він пропонує забезпечити справедливу мобілізацію в Україні під час воєнного стану.  А саме — виключити нардепів із переліку особі, що не підлягають призову на військову службу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт. Відомий   ведучий Тімур Мірошниченко,  що  працюватиме кореспондентом на "Євробаченні"  в Ліверпулі, розказав, чи відправиться  він на фронт. Днями  він сказав, що  йому прийшла  повістка.  Ще Тимура  спитали, чи думає він про те, що  можливо доведеться піти на війну. Адже чимало  військовослужбовців   перебувають на  фронті більше  року, їм потрібна  заміна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

6 жовтня 2023, 09:26

Видно по примеру клоуна, тот 4-ды херил повестки.

ВЛАДИМИР

6 жовтня 2023, 08:40

...Одно ДЕЛО КРАСИВО ГОВОРИТЬ ...и СОВСЕМ ДРУГОЕ ..БЫТЬ ЧЕСТНЫМ И ПРАВЕЛЬНО ПОСТУПАТЬ...(что в переводе)...ОН ПРОСТО ТРЕПЛО...и таких ДЕПУТАТОВ У НАС 99%....

Богдан

5 жовтня 2023, 19:34

сашя , в Ізраїлі всеодно доведеться йти до війська


Новини