Головна Новини Політика рада Рада внесла зміни до закону "Про державну службу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада внесла зміни до закону "Про державну службу"

Народні депутати дозволили державним службовцям залишатися на посаді після 65 років

16 грудня 2020, 13:00
Поділіться публікацією:

Парламент України вніс зміни до закону "Про державну службу", які мають на увазі зняття вікових обмежень для державних службовців.

Рада внесла зміни до закону "Про державну службу"

ФОТО: З відкритих джерел

Верховна рада прийняла рішення про те, що на держслужбі може залишатися людина, яка досягла 65-річного віку, проте державний службовець повинен покинути посаду у віці 70 років. Дія закону також буде розповсюджуватися на службовців місцевого самоврядування.

"У зв'язку з потребами служби державний службовець за рішенням суб'єкта призначення може бути залишений на державній службі після досягнення 65-річного віку за його згодою. Рішення про продовження терміну перебування на державній службі приймається суб'єктом призначення щорічно, але не більше ніж до досягнення державним службовцем 70-річного віку", — сказано в документі.

Нагадаємо, що на засіданні 15 грудня Верховна рада України прийняла Державний бюджет на 2021 рік. У залі парламенту документ підтримали 289 народних обранців. Згідно з порівняльною таблицею до документа, доходи державного бюджету на наступний рік визначили в сумі 1092,083 мільярда гривень.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, на що підуть гроші від плати за ліцензії на азартні ігри. Oдна з нoвацій дoкументу — введення плати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації та проведенні азартних ігор і за ліцензії на випуск та проведення лотерей. Верховна рада України планує отримати 7,4 мільярда гривень від плати за дані ліцензії, і кошти будуть розподілені в спеціальний державний фонд та фінансувати певні галузі діяльності




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини