Головна Новини Політика рада Парламент призначив нового міністра екології: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент призначив нового міністра екології: подробиці

Очільником екологічного міністерства став Руслан Стрілець

14 квітня 2022, 19:47
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді  сьогодні, 14 квітня, затвердили нового посадовця — міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. Очільником екологічного міністерства став Руслан Стрілець. 

 Парламент призначив нового міністра екології: подробиці

Роман Стрілець (фото: міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України)

Про це у соціальних мережах інформує народний обранець -  представник парламентської  фракції "Голос" Ярослав Железняк. 

За це кадрове  рішення віддали голоси 285 представників парламенту. 

Важливо, що новий посадовець — Руслан Стрілець родом з міста  Дніпро. Попередньо він обіймав посаду заступника  міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.  Також майбутній міністр  12 років працював на державній службі в Дніпропетровській облдержадміністрації. 

До слова, ще раніше народні обранці звільнили з посади попереднього очільника  екологічного міністерства  Романа Абрамовського. За звільнення його з посади  віддали свої голоси 322  парламентарі.

При цьому, керівник парламентської  фракції "Слуги народу" Давид Арахамія наголосив, що головний  недолік  в роботі ексміністра – це "корумпованість екоінспекції в регіонах".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Депутат британського парламенту Тобіас Елвуд виступив у Верховній Раді: про що говорив.

Тобіас Елвуд, голова комітету з оборони та депутат британського парламенту прибув з візитом до Києва та відвідав Верховну Раду. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі.Британський політик приїхав, щоб зустрітися з українською владою та опозицією. Тобіас Елвуд цілком підтримує ініційовану нардепами постанову про "забезпечення закритого неба для нашої країни від можливих атак з повітря від Росії", додала депутатка та голова партії "Голос" Кіра Рудик.

 

 
 

   

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини