Головна Новини Політика рада ОПЗЖ категорично проти легалізації грального бізнесу, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ категорично проти легалізації грального бізнесу, - Медведчук

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук упевнений, що легалізація грального бізнесу перетворить Україну на помийну яму

1 липня 2020, 18:30 comments1311
Поділіться публікацією:

Партія "Опозиційна платформа – За життя" категорично проти легалізації азартного бізнесу. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив голова політради "Опозиційної платформи – За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

ОПЗЖ категорично проти легалізації грального бізнесу, - Медведчук

"Розвал країни почався в 2005 році при президентові України Вікторові Ющенку. Тривав за Януковича, Порошенка, триває сьогодні при Зеленському. В 2005 році Україна скасувала візовий режим для країн Євросоюзу та багатьох інших держав. І тоді великі армії іноземців, які могли б сприяти розвитку України, використовували нашу країну як зону дешевого відпочинку. Це – розквіт проституції, який припав на всі ці роки і триває", – нагадав політик.

Зараз, вважає Медведчук, нібито лобістські структури, в тому числі й фінансиста Джорджа Сороса, вирішили завершити цей етап.

"Крім того, що вже є, треба ще, перетворюючи Україну на помийну яму, зробити сьогодні доступним і гральний бізнес, щоб у п'ятизіркових готелях організувати дорогі казино, де іноземці могли б почувати себе вільно, сприймаючи Україну як країну третього світу", – пояснив нардеп.

Політик заявив і про інші згубні для країни наслідків легалізації грального бізнесу.

"Це вплив на дітей, їх виховання. Це вимивання грошей у людей, у яких їх і так немає. Це зараження ігровим азартом. Ми другий день слухаємо цей законопроект – винятковий цинізм для законодавчого органу і для влади в цілому, тому що влада проштовхує і лобіює цей закон", – підкреслив Віктор Медведчук.

А відбувається це, за словами парламентарія, на тлі падіння важливих показників економіки за чотири місяці 2020 року. Медведчук повідомив, що якщо порівнювати з першими чотирма місяцями 2019 року, промислове виробництво впало на 7,9%, машинобудування – 19,7%, видобуток вугілля – 21,7%, металургійне виробництво – 14,9%.

"Недоотримання в дохідну частину бюджету становить 13,8% (45 млрд грн) за перші чотири місяці, й процес триває. Недоотримання в Пенсійний фонд становить 8,9% при тому, що Пенсійний фонд є дотаційним", – навів дані народний депутат.

Політик запевнив, що закон про регулювання азартного бізнесу є бажанням влади догодити комусь на Заході, хто хоче перетворити Україну на помийну яму.

"Те, що відбувається сьогодні в Раді (а ми проти цього категорично виступаємо), є злочином проти українського народу", – підсумував Медведчук.

Нагадаємо, в Раді повідомили, коли приймуть закон щодо азартних ігор в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини