Головна Новини Політика рада Нестор Шуфрич покинув Україну: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Нестор Шуфрич покинув Україну: що відомо

Пишуть, що Шуфрич нібито поїхав на тиждень до трьох малолітніх дітей до Угорщини

16 травня 2022, 19:25 comments4172
Поділіться публікацією:

Нардеп, що пройшов в парламент від екс-проросійської політичної сили  "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич,   залишив  нашу країну.

 Нестор Шуфрич покинув Україну: що відомо

Шуфрич покинув Україну (фото з відкритих джерел)

Про це  сказав  очільник Чернівецької  обласної військової  адміністрації  Сергій Осачук, проводячи сьогодні пресконференцію для ЗМІ.

Посадовець не розголосив  деталей, лише повідомив  про те, що володіє інформацією,  що нардеп  Нестор Шуфрич залишив Україну, перетнувши кордон  через КПП "Порубне".  Сергій Осачук  проінформував журналістів, що чимало місцевих  обранців  від ОПЗЖ в Чернівецькому  регіоні  переховуються, щоб не бути мобілізованими.

За інформацією видання "Бабель",  що послався  на інформатора  з ОЗПЖ,  скандальний нардеп  ніби  поїхав до  трьох  маленьких  дітей в Угорщину і  має повернутись  до початку  чергового пленарного засідання ВР.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про затримання Шуфрича 4 березня. Охоронці  нардепа Шуфрича чинили збройний опір під час затримання. Народного депутата  від партії ОПЗЖ  Нестора Шуфрича  було затримано під час  спроби  фотографувати позиції Збройних сил України. Як розповів Юрій Бірюков,  представника парламенту затримали бійці 206-й батальйону територіальної оборони. Під  час затримання народного депутата Шуфрича його охоронці  чинили збройний опір бійцям. Під час сутички їх затримали та забрали  у них зброю. Важливо, що  на одному автоматі, що вилучили бійці тероборони було затерто  серійний номер. Свої дії  народний депутат Шуфрич намагався пояснити тим, що він  мав бажання "сфотографуватися на тлі місцевого пам'ятника". Зараз  поліціянти  та  співробітники СБУ будуть з'ясовувати, чи були наявні в його діях ознаки диверсії.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини