Головна Новини Політика рада Нардепу ОПЗЖ оголосили підозру у держзраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепу ОПЗЖ оголосили підозру у держзраді

У СБУ вважають, що у 2020-2021 роках Олег Волошин свідомо поширював російські наративи.

10 лютого 2023, 12:25 comments3406
Поділіться публікацією:

Народному депутату України від забороненої в Україні партії "ОПЗЖ" Олегу Волошину оголосили підозру у державній зраді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

Нардепу ОПЗЖ оголосили підозру у держзраді

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

За даними слідства, Волошин протягом 2020-2021 років сприяв військово-політичному керівництву РФ у підривній діяльності проти України.

Зокрема, парламентар цілеспрямовано маніпулював громадською думкою українців на користь Росії. Він надавав спотворену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу України у своїх виступах та інтерв'ю.

"Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України", — йдеться у повідомленні.

Генпрокурор України оголосив підозру Волошину за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Наразі проводяться слідчі дії за адресою реєстрації фігуранта та його родичів та зв'язків.

СБУ зазначає, що Олег Волошин ховається за кордоном.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому саме зараз з'явилися розмови про настання Росії, що важливо розуміти українцям.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже розпочали масований наступ на Донбасі. Мета-мінімум – все та сама, що вже неодноразово ставив диктатор Путін – захоплення Луганської та Донецької областей у їхніх адмінкордонах. Про що говорить те, що відбувається на фронті? Які фактори можуть кардинально змінити ситуацію в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

анатолий

12 лютого 2023, 22:41

Значит Волошин враг....А кто такие Ермак, Арахамия, Зеленский и вся команда слуг народа которые угробили ракетные програмы, не закупили за 2.5 года перед войной ни единой каски и бронежилета а только строили дороги для русских танков...разминировали мосты, отводили войска от Киева и репешейка....Хотя за пол года знали о будущей войне....Так кто призовет их к отвецтвенности ?

Василий

10 лютого 2023, 14:22

в компании жыдовских президентов УКРАИНЫ специально разводят жуликов и проходимцев,рыбак рыбака видит из далека..


Новини