Головна Новини Політика рада Нардепка забула задекларувати будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепка забула задекларувати будинок

Будинок, розташований в котеджному містечку, не був внесений до декларації

19 травня 2023, 16:58
Поділіться публікацією:

Будинок під Києвом площею 130 квадратів забула задекларувати нардепка від партії "Слуга народа" Ольга Саладуха. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Центра протидії корупції.

Нардепка забула задекларувати будинок

Нардепка забула задекларувати будинок

Будинок народна депутатка чомусь відмовилась декларувати в 2020 році. Вона повідомила, що придбала земельну ділянку без будинку. НАЗК вказало, що будинок варто задекларувати, але і у виправленій декларації цей об’єкт не з’явився. Після цього НАБУ і САП почали розслідування і виявили докази того, що на момент придбання ділянки будинок на ній вже був зведений. Тому сьогодні НАБУ та САП повідомили депутатці про підозру в недекларуванні на 1,8 млн грн.

У Центрі протидії корупції припускають, що йдеться про народну депутатку від партії Слуга Народу Ольгу Саладуху.

"А ще цей кейс — зайве нагадування, що потрібно якнайшвидше повертати обов’язок декларування посадовців. І нардепів, зокрема", — зазначають в Центрі протидії корупції.

Ольга Саладуха — українська легкоатлетка, що спеціалізується на потрійному стрибку та стрибках у довжину, чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпійських ігор, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України.  Народилася в 1983 році у Донецьку. У 2019 році стала кандидатом у народні депутати від партії "Слуга народу" на парламентських виборах, № 57 у списку. 

Член Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту, голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності. 30 липня 2021 року, після виступу на Олімпійських іграх у Токіо, Ольга Саладуха оголосила про завершення спортивної кар'єри.

Тим часом, посіпака Росії прибув на знаковий міжнародний форум.

Росіяни просять повернути велику суму грошей

А Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини