Головна Новини Політика рада Нардепи знайшли спосіб, як уникнути довічного контролю статків
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи знайшли спосіб, як уникнути довічного контролю статків

Депутати відмовилися дати згоду на довічний контроль статків

13 жовтня 2023, 13:44 comments4510
Поділіться публікацією:

Більшість депутатів Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики підтримали правку до 9269-д, якою повернення безстроковості статусу публічного діяча відбудеться лише після того, як Україна стане членом Європейського Союзу. Як інформує портал "Коментарі", про це у себе в Facebook повідомила нардеп фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк.

Нардепи знайшли спосіб, як уникнути довічного контролю статків

Верховная Рада Укрїни. Фото: сайт Верховної Ради

"Іспанський сором. На наших очах народжується новий український національний спорт суто для парламентарів. Суть його десь така: взяти грошей у тих, хто дає їх під умову уніфікації підходів у проведенні фінансового моніторингу з цивілізованим світом, витратити гроші, і, коли вже витратиш, повернутися до законодавства, яке діяло до того, як взяв гроші, отримати вимогу тих, хто давав гроші, які вже використані, припинити їх намахувати і повернути законодавство до вигляду, який їм обіцяли, коли позичали кошти, зробити вигляд, що зробив як було, але насправді нічого не повернути, назвати це відстоюванням національних інтересів, і сидіти і чекати, що донори це спокійно сприймуть", – написала нардеп.

Ольга Василевська-Смаглюк додала, особливість такого дивного спорту в тому, що виграти в ньому неможливо. Тільки догратися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема виборів під час війни, яка все активніше обговорюється в Україні та за її межами, знову спливла у відповіді президента Володимира Зеленського в інтерв'ю "Digi24". Він заявив, що, якщо вибори відбудуться під час війни, то точно балотуватиметься у президенти. Як розуміти таку відповідь? Якою є ймовірність виборів в Україні під час війни? Які моменти при цьому важливо врахувати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна готується до цифрового перепису населення: плюси та мінуси такої ідеї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитро

16 жовтня 2023, 08:03

Ппропоную, як це зараз модно, перейменувати "народних депутатів" у просто "депутатів", бо їм вже давно і глибоко начхати на той народ. А бо у "бюджетних пільщиків", що біль відповідає дійсності.

Месник

15 жовтня 2023, 18:31

Цю зелену потвору, вже давно треба саджати на палю!

Пенсіонер

15 жовтня 2023, 17:16

Партия 5.10, а ти схоже, з тих що вже накрали, і дуже не хочеться налоги платити.

Пенсіонер

15 жовтня 2023, 17:13

Які вибори всупереч Конституції України під час війни - повномаштабного вторгнення рашистів?! Депутатів-контрабандистів, -крадії у батальйони на нульову позицію. Вони там швидко перевиховаються

Сергей

13 жовтня 2023, 17:49

Не ту страну назвали "Гондурасом"...

Партия 5.10

13 жовтня 2023, 15:00

Всех этих тварей - депутан давно пора показательно сжечь и уничтожить их семьи до последней собаки, особенно эту мерзость Ольга Василевська-Смаглюк ! Эти все гады и есть источник войны и враги Украины и ее народа. Надо полностью залить всю эту Зраду напалмом и выжигать их семьи, таких тварей мир еще не видывал ! Зеленую мразь давно пора уничтожить с его шлюхой Еленой и всем его жидовским кодлом !

Невдоволений

13 жовтня 2023, 14:26

Це ваше братське депутатське кодло пора давно за грати або на фронт!


Новини