Головна Новини Політика рада Нардепи захистять українців від фінансових пірамід
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи захистять українців від фінансових пірамід

Новий законопроект максимально ускладнить шахрайську діяльність під виглядом інвестицій

14 вересня 2020, 19:58
Поділіться публікацією:

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку почала підготовку законопроекту, який повинен ускладнити діяльність фінансових пірамід. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" .

Нардепи захистять українців від фінансових пірамід

Автори заявляють, що законопроект буде абсолютно не прийнятний для діяльності аферистів. Тут же зазначають, що саме повноваження щодо виявлення фінансових пірамід, яких зараз недостатньо, повинні стати запорукою своєчасного захисту інвесторів в будь-які інструменти на фінансовому ринку.

"У законопроект повинні бути закладені нові можливості регулятора по співпраці з правоохоронними органами, заморожування грошей і активів, доступ і обмін інформацією з іноземними регуляторами з метою використання їх можливостей щодо повернення грошей з інших юрисдикцій", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про прогнози підвищення курсу долара до 30 гривень. Відзначається, що центральний банк намагається уникнути надмірної волатильності і збільшити резерви. У повідомленні говориться, що в нинішньому році НБУ здійснив чисту покупку валюти на суму 1,2 млрд доларів, а валютні резерви збільшуються з 2015 року за рахунок позик і прямих покупок іноземної валюти і в серпні досягли 29 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини