Головна Новини Політика рада Нардепи теж готуються отримати смартфони від Зеленського: у якій фракції найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи теж готуються отримати смартфони від Зеленського: у якій фракції найбільше

Серед тих, кому в Раді за 60 – 26 чоловіків і лише одна жінка

10 лютого 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Аналітики громадської мережі "ОПОРА" провели підрахунок і з'ясували, що президентською програмою з видачі людям віком понад 60 років безкоштовних смартфонів зможуть скористатися 27 народних обранців. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у Twitter "ОПОРИ".

Нардепи теж готуються отримати смартфони від Зеленського: у якій фракції найбільше

Верховна Рада. Фото: УНІАН

Найбільше претендентів на нові смартфони від президента у фракції "Опозиційна платформа – За життя!" Так, 12 представників "ОПЗЖ" можуть скористатися державною програмою. Також таке право може мати 7 нардепів "Батьківщини".

Ще по два депутати можуть розраховувати на смартфон у президентській фракції "Слуга народу", а також групах "Довіра" та "За майбутнє". У "Європейській Солідарності" лише один парламентарій може отримати смартфон.

Зазначимо, влада України вирішила з більшою силою мотивувати людей похилого віку вакцинуватися проти коронавірусу з огляду на те, що найбільше ризик отримати ускладнення від хвороби саме у тих, хто у віці. Тому президент України Володимир Зеленський 8 лютого зробив заяву про те, що всі громадяни України, яким за 60 років, зможуть отримати від держави по сучасному смартфону, але лише у тому випадку, якщо пройдуть повний курс вакцинації проти коронавірусу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – аналітики проаналізували для видання "Коментарі" підводні камені цієї, на перший погляд, позитивної ініціативи президента Зеленського. Так, політичний аналітик PR-експерт Олександр Солонько висловив думку, що кроки до "смартфонізації" пенсіонерів можуть бути частиною плану реалізації сценарію масового голосування поза виборчими дільницями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини