Головна Новини Політика рада Нардепи пішли на карантин через спалах COVID-19: експерт назвав реальну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи пішли на карантин через спалах COVID-19: експерт назвав реальну причину

Політичний експерт Віталій Бала вважає, що відходом на карантин нардепи ще більше підірвуть віру через вакцинацію серед українців

28 січня 2022, 15:07
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Верховна Рада вирішила зробити перерву у своїй роботі, нібито через високу захворюваність на коронавірус серед парламентаріїв. Але політичний експерт Віталій Бала вважає, що причина може бути в іншому і тайм-аут знадобився не так усім нардепам, як представникам монобільшості, щоб провести розмову зі "слугами народу", налаштувавши тих єдність під куполом парламенту.

Нардепи пішли на карантин через спалах COVID-19: експерт назвав реальну причину

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

"Депутати вирішили піти на карантин, бо у країні виявляється нова хвиля коронавірусу. На мою думку, так рішення є помилкою, навіть не політичною, а з точки зору моралі і чесності. Нас всіх закликають вакцинуватись, бо ніби це убезпечить від поширення коронавірусу. А самі депутати не могли всі вакцинуватись і співробітники Верховної Ради та їхні сім'ї, щоб спокійно працювати, якщо вакцинація допомагає. 
Депутати дають сигнал суспільству, що вакцинація не допомагає?", – запитує політолог.

Віталій Бала зазначає, можливо є ще одна версія події, адже може так виявитися, що монобільшості вже реально немає і чинна влада вирішила зробити паузу, щоб переконати депутатів президентської фракції "Слуга народу" знову голосувати в єдиному пориві. 

"У будь-якому разі, я думаю, ця Верховна Рада настільки дискредитувала себе, що дострокові вибори потрібні, як ніколи", – підсумував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" – захворюваність на "Омікроном" б'є всі рекорди: міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, чому немає жодної доцільності у запровадженні всеукраїнського локдауну.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини