Головна Новини Політика рада Нардеп звернувся до СБУ через концерти російського репера Басти в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп звернувся до СБУ через концерти російського репера Басти в Києві

У 2017 році Служба безпеки вже забороняла російському реперу в'їжджати на територію України через незаконне відвідування окупованого Криму

18 березня 2021, 14:36
Поділіться публікацією:

Народний депутат України, який є членом партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, звернувся в Службу безпеки з проханням розглянути заборону на в'їзд на територію країни популярному російському реп-виконавцю Басті. Повідомляється, що репер повинен виступити в Києві 25 і 26 червня. Дану інформацію нардеп оприлюднив у своєму телеграм-каналі.

Нардеп звернувся до СБУ через концерти російського репера Басти в Києві

Нардеп звернувся до СБУ через концерти російського репера Басти в Києві - фото з відкритих джерел

Гончаренко заявив, що у 2018 році Василь Вакуленко (справжнє ім'я Басти — ред.) Був включений до списку осіб, які загрожують національній безпеці України. Нардеп зазначив, що у 2017 році Служба безпеки вже забороняла російському реперу в'їжджати на територію України через незаконне відвідування окупованого Криму у 2015 році — там Баста виступав з концертом. Однак, за словами депутата, термін, на який поширювалася заборона, вичерпався.

"Прошу СБУ викласти офіційну позицію щодо можливості запровадження щодо Вакуленка нової заборони на в'їзд в Україну", — написав Олексій Гончаренко.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що популярний російський репер Баста (Василь Вакуленко) у своєму інтерв'ю заявив, що вважає себе українцем. Виконавець дав інтерв'ю Ксенії Собчак, під час якого вони торкнулися досить непросту тему. Відомо, що у 2017 році його внесли до списку осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Так сталося, тому що репер незаконно приїжджав до окупованого Криму. Заборона перестала діяти тільки 16 вересня цього року, коли закінчився його термін. Але Баста досі не може зрозуміти, чому це сталося, адже він завжди вважав себе українцем.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини