Головна Новини Політика рада Нардеп від «Слуги народу» заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від «Слуги народу» заразився коронавірусом

Роман Грищук заразився коронавірусом разом зі своєю дружиною Анною Гресь

13 серпня 2020, 01:50 comments1777
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Роман Грищук захворів коронавірусів. Про те, що 12 серпня тест ПЛР показав позитивний результат, розповіла дружина депутата Анна Гресь на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп від «Слуги народу» заразився коронавірусом

Фото: Грищук Рома / Faceboo

Гресь розповіла, що вона відчула нездужання й у неї піднялася температура тіла до 37,7 градусів. Після того як вони разом з чоловіком зробили ПЛР-тест, виявилося, що вони обидва хворі коронавірусною інфекцією COVID -19.

Раніше "Коментарі" писали, що Україна знову наблизилася до рекордних показників по захворюваності коронавірусів. За добу лікарі відзвітували про 1433 нові випадки COVID-19. Це лише на півсотні менше, ніж було в суботу, 8 серпня, коли зафіксували черговий рекорд. Загальна кількість інфікованих в Україні зросла до 84 548 осіб.

Також ми розповідали, що зірка серіалу "Зачаровані" Аліса Мілано розповіла про те, з якими наслідками коронавирусу вона зіткнулася. Аліса Мілано написала у Twitter, що після того, як вона отримала позитивний тест на COVID-19 у неї стало сильно випадати волосся. Актриса боролася з симптомами вірусу з березня, коли, за її словами, у неї почалися лихоманка і головний біль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини