Головна Новини Політика рада Нардеп від «Слуги народу» Євгенія Кравчук відповіла на закиди в сторону монобільшості
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від «Слуги народу» Євгенія Кравчук відповіла на закиди в сторону монобільшості

«Слуга народу» вважає свою партію певним зрізом всієї України

20 березня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" — це зріз всієї країни. Таку думку висловила в інтерв'ю виданню "Коментарі" заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук.

Нардеп від «Слуги народу» Євгенія Кравчук відповіла на закиди в сторону монобільшості

Євгенія Кравчук - фото з особистого архіву Є. Кравчук

Кравчук зазначила, що в монобільшості — 245 депутатів.

"Ми збиралися на останнє позачергове засідання, де голосували за законопроект, який президент повернув після вето — про конкурс на державну службу — і ми проголосували в кількості 226 голосів. Це з приводу тих закидів, що "Слуга народу" не голосує сама. І за бюджет ми проголосували", — заявила Кравчук.

Однак вона зазначає, що, дійсно, дуже часто в залі менше депутатів, ніж 226, а інші фракції підтримують ті чи інші рішення.

"Звичайно, не обходиться без дискусій в цих усіх чатах, листувань. Але, розумієте, ми партія, яка є зрізом всієї країни. Як Україна ставиться по-різному до справи Стерненка, мовного питання, так і у нас теж можуть бути якісь різні думки. Тому реально наші депутати представляють всі області, вік наших виборців — від молоді до пенсіонерів, у них різні стани. Це якась ідеальна фокус-група по суспільству", — вважає нардеп.

Нагадаємо, команди Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського нібито ведуть переговори про об'єднання "Слуги народу" з "Батьківщиною" в рамках коаліції. Про це заявила в ефірі одного з українських телеканалів сама Юлія Володимирівна, а потім це підтвердив і нардеп від "Батьківщини" Михайло Волинець. "Коментарі" дізналися в експертів, наскільки це є ймовірним і які можливі наслідки.

Раніше повідомлялося, що нардеп від партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук висловилася про ймовірність відставки Шмигаля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини