Головна Новини Політика рада Нардеп від "ОПЗЖ" вирішила здати мандат
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "ОПЗЖ" вирішила здати мандат

У зв'язку із сімейними обставинами Юлія Льовочкіна вирішила скласти із себе депутатські повноваження

30 листопада 2022, 14:25 comments1329
Поділіться публікацією:

Народний депутат "Опозиційної платформи — За життя" Юлія Льовочкіна ухвалила рішення скласти повноваження "у зв'язку із сімейними обставинами". Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Юлії Льовочкіної.

Нардеп від "ОПЗЖ" вирішила здати мандат

ОПЗЖ. Фото: із відкритих джерел

"Народний депутат, член постійної делегації України у Парламентській Асамблеї Ради Європи, заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Юлія Володимирівна Льовочкіна подала заяву про складання депутатських повноважень", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що нібито це рішення Льовочкіна ухвалила у зв'язку із сімейними обставинами.

"Передусім, я хочу висловити велику подяку виборцям, які довірили мені їх представляти. Дякую моїм друзям і колегам по Верховній Раді та ПАРЄ, з якими мала честь працювати протягом 15 років. Моє рішення прийнято у зв'язку із сімейними обставинами", – пояснила нардеп.

У 2019 році Льовочкіна була обрана народним депутатом 9 скликання від партії "Опозиційна платформа – За життя" під номером 21 у списку. Станом на вересень 2021 року, згідно з аналітикою Руху ЧЕСНО, Льовочкіна жодного разу не виступала у ВР 9, як і її брат Сергій Льовочкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — демілітаризація та денацифікація – просто слова: у РФ проговорилися, назвавши справжні цілі війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні не припиняється: про що говорять дії України, Заходу, Росії – як ситуація може розвиватися далі. Експерти озвучили свою думку під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини