Головна Новини Політика рада Нардеп: щойно на закритому засіданні ВР прийняли цілий пакет «ядерних» законів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: щойно на закритому засіданні ВР прийняли цілий пакет «ядерних» законів

Єгор Чернєв розповів, за що проголосувала Верховна Рада на закритому засіданні

3 березня 2022, 16:17 comments1278
Поділіться публікацією:

Триває восьмий день російського вторгнення в Україну. В цей час надважливо давати відсіч агресору не тільки ззовні, а в середині країни, коли не має бути жодної пощади для внутрішнього ворога. Саме тому на закритому засіданні Верховної Ради парламентарі прийняли цілий пакет законів, якими встановлюється жорстке покарання за допомогу ворогові всередині країни. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook повідомив нардеп "Слуги народу" Єгор Чернєв.

Нардеп: щойно на закритому засіданні ВР прийняли цілий пакет «ядерних» законів

Єгор Чернєв. Фото: Фейсбук Єгора Чернєва

"Жодної пощади для внутрішнього ворога не буде! Випалимо каленим залізом всю наволоч з української землі. Щойно на закритому засіданні Верховної Ради ми прийняли цілий пакет "ядерних" законів за основу та в цілому", – написав нардеп.

Єгор Чернєв пояснив, йдеться передусім про важливі закони про колабораціонізм, про націоналізацію російських активів в Україні, про посилення покарання за мародерство, за виправдання дій агресора і антиукраїнську пропаганду та багато іншого.

"Радий, шо нарешті мій законопроект про колабораціонізм з доповненнями від колег з "ЄС" вступив у дію. Ми очищаємо тил, щоб ніхто не зміг вдарити у спину нашій армії. Жоден зрадник, пристосуванець, колаборант чи мародер не уникне покарання. Слава Україні! Смерть ворогам!", – написав парламентар.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимира Путіна охопив розпач за провалену війну в Україні: експерти розповіли, чому тепер в РФ може бути введено воєнний стан та, чому протести в Росії не будуть мати жодного значення — тоталітарний режим не дасть другого шансу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини