Головна Новини Політика рада Нардеп розповів, куди Кива міг діти "кремлівські гроші" та, що він робив у Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів, куди Кива міг діти "кремлівські гроші" та, що він робив у Раді

Також Ярослав Железняк розповів, що він робив у Раді

15 березня 2022, 19:10 comments4538
Поділіться публікацією:

Український парламент достроково припинив  повноваження обранця  від "Опозиційної платформи – За життя"  Іллі Киви. Він передчасно, перед  початком  агресії,  виїхав  в  Москву та регулярно  з’являється  в ефірі  російських пропагандистських каналів. Гроші, отримані від Кремля, він конвертував у віллу в Іспанії.  та в іншу дорогу нерухомість, яку він переписав на доньку. Про це  повідомляють "Коментарі" з посиланням на нардепа Ярослава Железняка.

Нардеп розповів, куди Кива міг діти "кремлівські гроші" та, що він робив у Раді

Ілля Кива (фото з відкритих джерел)

 Відповідне рішення  прийняли  під час  засідання  українського парламенту  у вівторок, 15 березня. Підставою стала заява  самого обранця  про складення повноважень. Факт, що  Кива написав заяву, підтвердив  в Tелеграмі   інший народний обранець від  "Європейської солідарності"  Олексій Гончаренко.

Також  парламентарій від "ЄС" повідомив, що  народні депутати  Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Олександр Фельдман та Вадим Столар написали заяви про те, щоб  вийти з фракції ОПЗЖ.

Рішення про позбавлення Іллі Киви депутатського мандату прокоментував народний обранець від партії "Голос" Ярослав Железняк. За словами  Железняка, депутатам  це  давно треба було зробити.  

 "Голосувати Кива і так не голосував. Причина – введення сенсорної кнопки. Зараз  треба  виконувати процедуру голосування  двома руками, а в нього, як ви знаєте, вони  зайняті іншими забавами в залі. Закони він все одно не читав. Бо там немає кольорових картинок. Поки він є єдиним придбанням кремля з політиків, які відкрито топлять за їхньою методичкою. До речі, по ходу частину грошей він конвертував у віллу в Іспанії, в курортному місті Аліканте, що  записана  на його  дочку та мерс майбах там же", — відреагував нардеп.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ДБР вилучило зброю у нардепів від фракції ОПЗЖ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

саныч

16 березня 2022, 02:03

ДОЧАРУ НА КРУГ


Новини