Головна Новини Політика рада Нардеп потрапила в реанімацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп потрапила в реанімацію

Нардеп Яна Зінкевич через виснаження потрапила в реанімацію

10 березня 2023, 14:44 comments1979
Поділіться публікацією:

Народний депутат Верховної Ради від фракції "Європейська Солідарність" Яна Зінкевич потрапила в реанімацію через виснаження. Про це Зінкевич повідомила у себе в Facebook, передає портал "Коментарі".

Нардеп потрапила в реанімацію

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

"Потрапила в реанімацію. Прошу якись час мене не турбувати. Лікарі хороші, допомога не потрібна.  Діагноз: лактат ацидоз в критичному стані: довела себе втомою, відмовою від їжі (не виходило), а потім від відмови від води (не виходило)", — написала нардеп.

Яка Зінкевич зазначила, що шкодує, адже через стан здоров'я не потрапить на прощання з добровольцем ДУК "Правий сектор" Героєм України Дмитром Коцюбайлом, відомим за позивним "Да Вінчі", якого поховають 10 березня у в Києві.

Зінкевич додала, що, воювала з Да Вінчі разом з 2014 року, з 18 років.                                                             

Зазначимо, 27-річна Яна Зінкевич — український медик-доброволець, начальниця Медичного управління та реабілітації бійців Української Добровольчої Армії (до 2016 року — Добровольчого українського корпусу "Правий сектор") під час війни на сході України, командир Медичного батальйону "Госпітальєри". Після перенесених операцій та реабілітації пересувається в інвалідному візку. На виборах до парламенту в липні 2019 року Зінкевич було обрано народним депутатом від партії "Європейська солідарність".

Зінкевич вважає позитивним те, що жінок певних професій зобов'язали стати на військовий облік.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Захід слабо реагує на ракетний терор РФ в Україні — чи може змінитися ситуація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини