Головна Новини Політика рада Нардеп має бути покараний найжорсткішим методом - Ірина Верещук про купівлю сертифікатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп має бути покараний найжорсткішим методом - Ірина Верещук про купівлю сертифікатів

Політики мають самі дотримуватися букви закону

1 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Закон один для всіх — переконані українські політики. Мова йде про підробний сертифікат про вакцинацію від COVID-19. Про це написала народний депутат партії "Слуга народу" Ірина Верещук.

Нардеп має бути покараний найжорсткішим методом - Ірина Верещук про купівлю сертифікатів

Нардеп висловилася за жорстке покарання, фото з відкритих джерел

Депутат переконана, що за підробку документів й за їх купівлю треба карати суворо й відповідно до закону не лише простих громадян, а й недоторканих народних обранців.

"Якщо буде доведено, що народний депутат України купив сертифікат про вакцинацію, він має бути покараний найжорсткішим методом, тобто кримінальним провадженням з обмеженнями волі. Покарання, яке передбачене для звичайних людей, для народного депутата має бути помножене на два. Мало того, що він наражає себе на небезпеку, так ще й дозволяє собі це робити в стінах парламенту. Це недопустимо", — наголосила Верещук.

Також вона додала, що підтримуватиме постанову на засіданні 2 листопада та додала, що давно вже зробила вакцинацію й радить усім іншим українцям вчинити так само. Крім того, нардеп переконана, що політики мають самі дотримуватися букви закону, пропагувати вакцинацію й показувати гарний приклад народу.

"Я прошу, щоб політики висловлювалися за вакцинацію, адже це єдиний шлях зберегти наші життя. Щодо фальшивого паспорта вакцинації Надії Савченко, то, якщо поліція це доведе, суд має встановити міру покарання, оскільки не можна навіть колишньому політику, який залишається публічною особою, ходити на телеефіри, ось так ставитись до закону та порядку. Якщо ми хочемо порядок у країні, то маємо навести його із собою", — додала вона.

Ірина Верещук зазначила, що на сайті Міністерства охорони здоров'я охочі можуть знайти адреси, де роблять безплатний тест на коронавірус — це 71 центр. Тому треба інформувати населення, що така можливість є й усі, в кого є потреба, можуть протестуватися.

Як повідомляв портал "Коментарі", пускатимуть нардепів до Верховної Ради за новими правилами з середини листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини