Головна Новини Політика рада На YouTube заблокували канал Олександра Дубінського
commentss НОВИНИ Всі новини

На YouTube заблокували канал Олександра Дубінського

Причиною стало порушення правил спільноти

28 січня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube заблокував канал народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського, який раніше потрапив під санкції міністерства фінансів США. Причиною блокування стало порушення правил спільноти.

На YouTube заблокували канал Олександра Дубінського

Дубiнський: Фото Слуга народу

Дубінський регулярно випускав відеоролики про українську політику і свою діяльність в парламенті, на його каналі було понад 360 тисяч передплатників.

У січні 2021 року, міністерство фінансів США наклало санкції на Олександра Дубінського, екс-прокурора Костянтина Кулика, колишнього українського дипломата Андрія Теліженка та інших за втручання в американські вибори. Раніше під санкції потрапив нардеп Андрій Деркач, якого в Держдепі США назвали російським агентом.

Сам Дубінський брав участь в прес-конференції з Деркачем, де були оприлюднені плівки з розмовами екс-президента України Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена, коли той займав посаду віце-президента в адміністрації Барака Обами.

Після накладення санкцій Дубінський заявив про те, що він не втручався в американські вибори, і звинуватив Центр протидії корупції на чолі з активістом Віталієм Шабуніним в "помилковому доносі".

25 січня на засіданні фракції "Слуга народу" Президент України Володимир Зеленський запропонував Дубінському добровільно покинути лави фракції, і не прикриватися його іменем, на що останній відповів відмовою.

На наступний день Дубінський заявив, що якщо його виключать з фракції, то це призведе до її розвалу і попросив особистої зустрічі із Зеленським.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли можуть відправити у відставку уряд Дениса Шмигаля.

Також читайте, чому при Порошенко Україна не подала заявку про вступ до Євросоюзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини