Головна Новини Політика рада Льовочкін повернувся до Ради і голосував проти "ОПЗЖ" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Льовочкін повернувся до Ради і голосував проти "ОПЗЖ" (ФОТО)

На попередніх засіданнях парламенту з часу дії в Україні воєнного стану Льовочкін був переважно відсутній

2 березня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

В сам день річниці повномасштабного вторгнення військ  РФ до  України, нардеп  Сергій Льовочкін у  парламенті брав участь в голосуванні, щоб припинити повноваження  трьох екс-колег, які входили до тепер забороненої "Опозиційної платформи -  за життя".   

Льовочкін повернувся до Ради і голосував  проти "ОПЗЖ" (ФОТО)

Сергій Льовочкін (фото з відкритих джерел)

"Голова виконкому забороненої партії "ОПЗЖ" та фігурант у справі про фінансування тероризму Сергій Льовочкін з’явився у Верховній Раді в річницю повномасштабного вторгнення Росії та голосував за позбавлення мандатів своїх однопартійців — Волошина, Королевської та Солода", —  оприлюднили повідомлення з цього приводу представники Руху "Чесно".

Про цей факт представникам цієї політичної сили   стало відомо, коли вони переглянули  відео засідання  в парламенті  від 24 лютого 2023 року.

До того ж на   попередніх засіданнях, де також голосували за дострокове припинення повноважень депутатів  цей представник забороненої партії  був відсутній.

Важливо, що 24 лютого Сергій  Льовочкін  брав участь в голосуванні  за дострокове позбавлення мандатів нардепів відтепер забороненої "Опозиційної платформи -  за життя" — Олега Волошина, Наталії Королевської та Юрія Солода.

Льовочкін повернувся до Ради і голосував  проти ”ОПЗЖ” (ФОТО) - фото 2"Зазначимо, що, за наявними у відкритому доступі даними голосувань ВРУ, Сергій Льовочкін був переважно відсутній на них під час дії воєнного стану. Напередодні повномасштабного вторгнення Росії він утік з України і був відсутній на останніх засіданнях. Крім того, Льовочкін став фігурантом розслідування  УП про "Батальйон Монако" і, за даними видання, проживає неподалік від Ніцци в муніципалітеті Сен-Жан-Кап-Ферра", — інформують представники Руху "Чесно".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  те, хто кому протистоїть в ОПЗЖ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kisska

3 березня 2023, 02:19

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини