Головна Новини Політика рада Кузьмін: Безугла більше місяця саботує роботу ТСК по вагнерівцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін: Безугла більше місяця саботує роботу ТСК по вагнерівцям

Народний депутат Ренат Кузьмін зазначив, що Марина Безугла формує зручний для себе склад Комісії

17 червня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла більше місяця саботує роботу тимчасової слідчої комісії у справі вагнерівцев, можливо, щоб приховати зраду на Банковій. Про це повідомив народний депутат від "Опозиційною платформи — За життя" Ренат Кузьмін на своїй сторінці в Facebook, пише "Перший Незалежний".

Кузьмін: Безугла більше місяця саботує роботу ТСК по вагнерівцям

Ренат Кузьмін - фото з відкритих джерел

"Що і слід було очікувати:" слуга народу "Мар'яна Безугла відмовилася працювати головою слідчої комісії у справі вагнерівцев і інших актуальних справах про державну зраду, якщо її заступником у Комісії буде Ренат Кузьмін. Так і написала у себе в ФБ:" ... не вважаємо за можливе ... ", і опублікувала лист Арахамії керівництву фракції ОПЗЖ з цього приводу. Правда, без підпису самого Арахамії", — написав Кузьмін.

Кузьмін: Безугла більше місяця саботує роботу ТСК по вагнерівцям - фото 2

Також він додав:

"Нагадаю, що згідно із законом про ТСК Слідча комісія "із вагнерівців" повинна була вже місяць як почати роботу і за цей час провести не менше двох засідань. На жаль, Мар'яна Безугла замість розслідування "справи вагнерівців" нібито формує склад Комісії з зручних "підлеглих". Як думаєте, з якою метою їй потрібен "інший" заступник? Вона дійсно збирається розслідувати справу про зраду на Банковій і зриві спецоперації із затримання найманців? А може, цю комісію створили спеціально для того, щоб "відмазати" зрадників батьківщини, що злили спецоперацію ворогові? ".

"Схоже, нас чекає цікаве продовження. Відповідь керівництва ОПЗЖ на "хотєлки" "слуг народу" обов'язково опублікую", — резюмував парламентарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини