Головна Новини Політика рада Ковальов – з речами на вихід: скільки ще таких «патріотів росії» в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ковальов – з речами на вихід: скільки ще таких «патріотів росії» в Раді

На тимчасово окупованій території Херсонської області народний депутат України Олексій Ковальов перейшов на бік росіян. Про зрадник сам заявив у Facebook

9 червня 2022, 11:46 comments1045
Поділіться публікацією:

Визнання нардепа "Слуги народу" Олексія Ковальова про те, що він вирішив співпрацювати з окупантами, вже стало шоком для багатьох, бо представник монобільшості вирішив, що свої бізнес-інтереси виявилися йому ближчими, ніж інтереси рідної держави. Про що говорить те, що сталося, і які висновки потрібно зробити з цієї ситуації? На ці запитання є відповіді експерти.

Ковальов – з речами на вихід: скільки ще таких «патріотів росії» в Раді

Олексій Ковальов. Фото: з відкритих джерел

Такі фанати РФ не мають жодного права перебувати на свободі

Екс-глава Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що подія стала дуже показовою, тому що зрадники завжди проявляють себе в найскладніші часи. Ковальов не намагається навіть приховати свого захоплення від того, що росіяни продовжують тримати в окупації його рідну Херсонську область. Він про це публічно повідомляє у себе у Facebook, урочисто повідомляючи, що росіяни у Херсоні нібито назавжди. При цьому Ковальов не соромиться одразу виставляти ультиматум аграріям Херсонської області.

Дмитро Разумков вважає, що такі люди, як Олексій Ковальов, мають понести покарання згідно з буквою закону. Вони повинні проводити свої дні у в'язниці, а не ходити на волі.

За словами екс-спікера ВР, він уже звернувся до правоохоронних органів, аби тим якнайшвидше відреагували.

"Особливо звертаюся і до суддівських органів – швидко та професійно дати оцінку та ухвалити рішення щодо Ковальова. У такому разі він одразу втратить мандат і отримає реальний термін. Такі фанати РФ не мають жодного права перебувати на свободі", – зазначив Дмитро Разумков.

Кейс Ковальова не про конкретне прізвище та конкретну фракцію

Нардеп 8-го скликання Верховної Ради Олександр Черненко зазначає, що його у "Кейсі Ковальова" найменше цікавить, власне, особистість самого Ковальова.

"Я про тенденції. У фракції "Слуга народу" я без Гугла нарахую приблизно 50 депутатів, чия проукраїнська позиція, професіоналізм та порядність не викликає у мене жодних питань та сумнівів. А їх до парламенту зайшло 250. Це не означає, що решта 200 – не патріоти та не порядні. Я просто про них нічого не знаю. Тому час від часу прориває: Ковальов, Юрченко, Трухін, Брагар і далі за списком... А скільки таких, хто просто не встиг спалитись? Сподіваюся, що небагато. Але я хочу не сподіватися, а знати", – наголосив екс-нардеп.

Він додає, кейс Ковальова не про конкретне прізвище та конкретну фракцію. Те, що сталося, – привід для всіх українців задуматися про ілюзорну привабливість ефемізму "нові особи", за яким дуже часто ховаються корупційно-колаборантські "коти в мішку".

"Я розумію, що про це говорити зараз "ніколи", просто потім говорити про це буде пізно", — резюмував Черненко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Польщі Анджей Дуда розкритикував лідерів Євросоюзу Еммануеля Макрона та Олафа Шольца за їхні спроби знайти розуміння з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Партия 5.10

9 червня 2022, 11:46

Все вроде бы так, однако что сделала эта дрянная Украина для простого человека ? Даже Крым не заминировала накакнуне войны !

иван

9 червня 2022, 11:11

"украинский партизанский отряд из 3 чел. - два гетьмана и предатель." С


Новини