Головна Новини Політика рада Королевська написала заяву про складання мандата депутата – УП
commentss НОВИНИ Всі новини

Королевська написала заяву про складання мандата депутата – УП

Депутати ОПЗЖ Наталія Королевська і її чоловік Юрій Солод написали заяву про складання мандату депутата України.

29 січня 2023, 13:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після скандалу з депутатом України Миколою Тищенком, який попри війну в Україні поїхав на відпочинок до Таїланду, викрили ще кількох українських чиновників за подібними вчинками. Одна з них депутатка ОПЗЖ Наталія Королевська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Українська правда".

Королевська написала заяву про складання мандата депутата – УП

Депутат України Наталія Королевська. Фото з відкритих джерел

Микола Тищенко покинув Україну в кінці 2022 року, попри те, що йому не надав відповідного дозволу уряд України. Через кілька тижнів депутат засвітився в Таїланді, чим спричинив черговий скандал. Українського урядовця виключили з партії "Слуга Народу" з якою він увійшов до парламенту.

Як з'ясувалось це не унікальний момент, адже ще кілька депутатів покинули Україну під час війни, зокрема депутати ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод. Як повідомляє видання "Українська правда" обох депутатів помітили 17 жовтня в офісі забудовника Дубая Emaar, де ті придбали нерухомість на суму у понад 10 млн доларів.

Українське видання стверджує з посиланням на розвідку, що Медведчук переконував Королевську залишитись в Україні під час повномасштабного вторгнення, аби швидко перехопити владу. В Дубаї був зафіксований син Наталії Королевської та Юрія Солода – Ростислав.

За інформацією УП з посилання на джерела в парламенті, що члени Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяву про складання мандату депутата.

Раніше портал "Коментарі" писав про скандал з Миколою Тищенком, який поїхав відпочивати в Таїланд.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який закликає приєднатись до "марафону чесності".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини