Головна Новини Політика рада Корнієнко розповів про першу свою мету на посту віце-спікера
commentss НОВИНИ Всі новини

Корнієнко розповів про першу свою мету на посту віце-спікера

Корнієнко має намір серйозно реформувати регламент ВР

19 жовтня 2021, 13:09
Поділіться публікацією:

Сьогодні 256-ма голосами народних депутатів "Слуги народу", груп "За майбутнє", "Довіра" і позафракційних нардепів Олександр Корнієнко був обраний на пост віце-спікера Верховної Ради. Глава президентської партії зазначив, що головним і першоим його завданням на високій посаді буде реформування регламенту парламенту. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на портал "Українська правда".

Корнієнко розповів про першу свою мету на посту віце-спікера

Олександр Корнієнко. Фото з відкритих джерел

Спілкуючись з представниками ЗМІ Олександр Корнієнко зазначив, що Верховна Рада повинна залишитися місцем для дискусії, але при цьому парламент не повинен втратити свою головну функцію — сприяти поліпшенню життя людей, а не просто бути майданчиком для порожніх розмов.

Олександр Корнієнко зазначив, слідувати тим процедурам, які були закладені в епоху старої політики, фундаментом якої є брехня і корупція немає сенсу. Потрібно створити таку процедуру, яка зробить парламент дійсно ефективним державним органом.

За словами віце-спікера, якщо новій владі вже вдалося змінити карту України, зняти мораторій і відкрити ринки, то повинно вистачити політичної волі зробити ще один не менш важливий крок — реформувати регламент Верховної Ради. Якщо цього не зробити, впевнений Корнієнко, то Рада і далі буде залишатися просто тим місцем, де "товчуть воду в ступі", а не проводять трансформацію країни.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Рада обрала нового віце-спікера. У "Слуги народу" знову не вистачило голосів. Знову довелося звертатися за додатковими голосами до груп і позафракційним нардепам. У президентській фракції Корнієнко підтримали лише 222 нардепи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини