Головна Новини Політика рада Колишній генпрокурор, який отримав повістку до військкомату, знову хотів виїхати з України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній генпрокурор, який отримав повістку до військкомату, знову хотів виїхати з України (ВІДЕО)

14 березня Рябошапка вже намагався перетнути кордон України

10 травня 2022, 19:33 comments1945
Поділіться публікацією:








Колишній  генеральний прокурор  нашої країни Руслан Рябошапка  докладає зусиль, щоб перетнути український кордон. Про це інформує медіа  "Кореспондент" , посилаючись на інформаторів  з Держприкордонслужби.

Колишній генпрокурор, який отримав повістку до військкомату, знову хотів виїхати з України (ВІДЕО)

Руслан Рябошапка (фото з відкритих джерел)

В Закарпатській області, в  пункті пропуску Дякове має намір перетнути український кордон з виїздом з країни екс-керівник  Генеральної прокуратури  Руслан Рябошапка. 

Через військовий  стан  всі українські  чоловіки  не мають права  покинути  Україну. 

Знаючи про  заборону, 14 березня  екс-генеральний прокурор вже мав намір перетнути кордон  на пункті  пропуску Косино.

Рябошапка надав прикордонникам  документи для виїзду, але колишньому очільнику Генеральної прокуратури була надана  відмова в перетині кордону "у зв'язку з відсутністю підтверджуючих документів про наявність 3-х і більше дітей, які перебувають в особи на утриманні".

До слова, 16 квітня  стала відомою інформація,  що  екс- генеральному прокурору було  вручено повістку  працівниками військомату. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що як син та онук Софії Ротару хотіли покинути Україну7 березня, неподалік  ділянки українсько-молдавського кордону в районі  міста Могилів-Подільський українськими прикордонниками  були затримані  9 українців, які намагалися здійснити спробу незаконно перейти державний кордон України. В групі затриманих перебувало вісім громадян призовного віку, супроводжував їх так званий "поводир" — мешканець Молдови. Всі українці на човні робили спробу  переправитись на молдовську територію. Прикордонники  їх всіх  затримали.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини