Головна Новини Політика рада Колишні депутати ОПЗЖ створили у Раді нову депутатську групу: тепер вони "за мир"
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишні депутати ОПЗЖ створили у Раді нову депутатську групу: тепер вони "за мир"

ОПЗЖ «перевзулася» у депутатську групу за життя і мир

21 квітня 2022, 16:33
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді з'явилася нова депутатська група "Платформа за життя та мир", яка була створена в результаті тимчасової зупинки діяльності партії "Опозиційна платформа — За життя". Як повідомляють "Коментарі", про це написав народний депутат Олексій Гончаренко в Телеграмі.

Колишні депутати ОПЗЖ створили у Раді нову депутатську групу: тепер вони "за мир"

Члени ОПЗЖ - фото з відкритих джерел

"У Раді створили депутаться групу "Платформа за життя та мир". Її головою став Бойко", — йдеться в повідомленні Гончаренка.

Також Гончаренко зазначає, що до складу новоствореної депутатської групи ввійшли Волошин, Загородній, Кальцев, Колтунович, Льовочкін, Макаренко, Мамоян, Папієв, Пузанов, Суркіс, Шуфрич, Борт, Дунаєв, Іоффе, Качний, Ларін, Льовочкіна, Мамка, Німченко, Пономарьов, Скорик, Чорний, Королевська, Солод.

"З минулої назви прибрали одне слово і одне додали: вони перестали бути опозиційними і стали за мир", — додав Гончаренко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", уже дві країни офіційно визнали воєнні злочини РФ в Україні геноцидом. 21 квітня на засіданні естонського парламенту Рійгікогу було ухвалено рішення про визнання злочинів, які вчинили російські військові проти українців, геноцидом. До рішення Естонії приєдналася і Латвія. Сейм прийняв заяву щодо агресії Росії та військових злочинів в Україні, в якій наголошується на геноциді Росії проти українського народу та закликається до країн-членів Європейського Союзу (ЄС) негайно припинити імпорт російської нафти та газу.

Читайте на порталі "Коментарі": нові факти звірств окупантів: в Нацполіції розповіли про роботу на деокупованих територіях. У Київській області тривають роботи з документування вбивств людей окупантами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини