Головна Новини Політика рада Коли може бути ухвалено закон про мобілізацію: у Раді назвали нові терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли може бути ухвалено закон про мобілізацію: у Раді назвали нові терміни

Рада може ухвалити закон про мобілізацію до кінця березня

1 березня 2024, 11:00 comments1027
Поділіться публікацією:

Народні обранці запропонували понад 4 тисячі поправок до законопроєкту про мобілізацію. Незважаючи на це, є всі шанси ухвалити законопроект уже до кінця березня. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Коли може бути ухвалено закон про мобілізацію: у Раді назвали нові терміни

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Нардеп зазначив, що орієнтовно 4 березня секретаріат ВРУ має вже підготувати порівняльну таблицю до законопроєкту про мобілізацію. До постатейного обговорення та обліку або відхилення цих поправок разом з тими, хто їх подавав, можуть розпочати 5-6 березня.

"Оптимистично, що комітет до 10-15 березня зможе закінчити з поправками. Песимістично — до 20 березня ми зможемо їх розглянути, сформувати висновок комітету, проголосувати та направити законопроєкт на друге читання до Ради. Тобто і за оптимістичного, і за песимістичного сценарію до кінця березня ми маємо всі шанси у залі цей законопроєкт проголосувати у другому читанні", — додав Федір Веніславський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому затягується ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію: що грає проти України. Експерти у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як свідчать дані опитування дослідницької агенції Info Sapiens, загалом 35% чоловіків серед тих, хто не має броні та ще не служить, готові мобілізуватися, коли надійде повістка. З них 15,8% повністю готові, а 19% швидше готові. При цьому 29,8% опитаних зовсім не готові, 18,3% швидше не готові, а 17,1% важко відповісти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

6 березня 2024, 10:58

Щоб ти СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних ПЕНСІЙ жидоКЛОУН зеленський НАГЛО ПОДОХ В МУКАХ З жидоХРЯКОМ петьком порошенком РАЗОМ!!!!


Новини