Головна Новини Політика рада Ілля Кива розстріляв з автомата портрет Степана Бандери (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілля Кива розстріляв з автомата портрет Степана Бандери (ВІДЕО)

Політик присвятив свій ролик Дню визволення Києва від нацистів

6 листопада 2021, 21:50 comments1081
Поділіться публікацією:

Представник парламенту від політичного об’єднання “Опозиційна платформа — За життя” Ілля Кива  сьогодні, 6 листопада виклав у власному Telegram-каналі відеосюжет, який відзнятий до Дня визволення столиці країни від німецьких окупантів.  Це вже другий такий відеоролик, в ньому він теж стріляє з автомата. Розміщення такого відео стало підставою для відкриття проти опозиційного нардепа кримінального провадження.

Ілля Кива розстріляв з автомата портрет Степана Бандери (ВІДЕО)

Ілля Кива (фото з відкритих джерел)

Своє друге відео політик присвятив черговій річниці визволення української столиці від нацистів.

 Відео знімали  на стрілецькому комплексі. Нардеп цілиться та стріляє в портрети Степана Бандери та Адольфа Гітлера, які слугували для нього мішенями.

 За його словами, він та його однодумці – члени антифашистського руху "Патріоти — За життя" саме так відзначають цей день.Розстрілюючи  з автоматів нацистів, як колись робили їх діди та прадіди.

Також тут відзнято, як Ілля Кива несе квіти до монумента генерала радянських часів Миколи Ватутіна. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чим депутат Ілля Кива "прославився" на політичній ареніНародний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива часто потрапляв у скандали. Відомі епізоди, якими він запам'ятався під час своєї політичної кар'єри. Ілля Кива працював на посаді керівника промивально-пропарювальної станції "Новозолотарівка" під Лисичанськом, на іншій лінії підприємства став працювати його брат Дмитро. В Полтавській області відкрився нафтопереробний завод, що виготовляв дизельне пальне та бензин поганої якості. Журналісти пишуть, що начебто створив його Дмитро Кива, а на завод постачали необліковану нафту з Лисичанська.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/The_Kyva/1382
comments

Обговорення

Василий

6 листопада 2021, 23:11

Если бы этот дебилоид КАВА знал, кто такие фашисты ,ОН бы шезик им бы ноги целовал. А так ляпает ,что в дурную голову придёт.СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...

Песиміст

6 листопада 2021, 22:39

Интересно, если националисты начнут массово выкладывать видео расстрела фото кивы, это сочтут покушением на жизнь нардепа? Впрочем, лучше видео расстрела диплома кандидата наук - такому дебилу он все равно не поможет


Новини