Головна Новини Політика рада Хто з нардепів найбільше популярний в Телеграм
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з нардепів найбільше популярний в Телеграм

Рух Чесно представив рейтинг найпопулярніших телеграм-каналів народних обранців

13 червня 2023, 12:15
Поділіться публікацією:

З початком повномасштабної війни популярність Telegram-каналів виросла в рази. Це зрозуміли українські політики, які почали активно поширювати інсайди та найсвіжіші новини у своїх Telegram-каналах, відтак за кількістю активних підписників сьогодні можна зрозуміти, хто з нардепів є найбільш популярним. Про це інформує портал "Коментарі", посилаючись на дослідження Руху Чесно.

Хто з нардепів найбільше популярний в Телеграм

Телеграм. Фото: з відкритих джерел

Першу сходинку за кількістю підписників посів нардеп "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко. Варто зауважити, що серед каналів нардепів лише канал Гончаренка має понад 100 тисяч підписників.

"Ідея вести Telegram зʼявилась ще за премʼєра Гончарука. Тоді закрили засідання Кабміну. Ми аналізували рішення уряду у Facebook, а потім створили Tg-канал для журналістів, постили лише про Кабмін. Коли прем’єром став Шмигаль, то тематично канал ми почали розбавляти своїми інфоприводами: виступи в Раді, Youtube і т. д. Після 24 лютого 2022 року канал почав працювати, як медіа. Даємо новини, аналізуємо пропаганду, дивимось за ситуацією на фронті", – розповів Олексій Гончаренко.

На другому місці за кількістю підписників телеграм-канал п’ятого президента України, однопартійця Олексія Гончаренко Петра Порошенка. На третьому – телеграм-канал позафракційного нардепа Олександра Дубінського. На четвертому — телеграм-канал позафракційного нардепа Максима Бужанського. І замикає першу п’ятірку телеграм-канал нардепа "Слуги народу" Юрія Мисягіна.

За галом же, за даними Руху Чесно, всього 106 нардепів мають телеграм-канали. Найбільша підписка в "Європейській Солідарності". Далі йде "Слуга народу", група "Відновлення України", "Голос", "Батьківщина" та "ОПЗЖ". 

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни розповсюджують фейки про те, що ЗСУ знищуватимуть Херсон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини