Головна Новини Політика рада Хто може замінити Корнієнка на посту, — експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто може замінити Корнієнка на посту, — експерт

Олександр Корнієнко покидає пост очільника партії

8 листопада 2021, 17:39
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Олена Броницька розповіла для порталу "Коментарі", про кого вже з можливих претендентів на посаду голови партії "Слуга народу" говорять й хто більше підходить для цього.

Хто може замінити Корнієнка на посту, — експерт

Олександр Корнієнко, фото прес-служби партії

На її думку, краще б за все проявив себе Давид Арахамія, адже в нього є прагнення до лідерства та відповідні якості. Нардеп показав себе за короткий термін перебування при владі. Однак, за інформацією з інших джерел, на посаду пропонуватимуть Олену Шуляк. Начебто глава держави теж підтримає її кандидатуру. Експерт пояснила, що наразі партії потрібна вольова людина.

"Я думаю, що керівник партії має вольовою, сміливою людиною, з сильними рисами характеру. За Корнієнком я такого не помічала, він був слабким лідером. Він не зміг побудувати сильну політичну структуру в регіонах", — наголосила Броницька.

Експерт додала, що як новий голова себе проявить, невідомо. Замість Корнієнка призначатимуть нового голову партії на з'їзді в листопаді.

Нагадаємо, що 8 листопада Олександр Корнієнко наголосив, що має намір скласти повноваження голови партії. Наразі він обіймає посаду віце-спікера й планує зосередитися на роботі в президії. В відео віце-спікер наголосив, що буде займатися масштабними завданнями, а життям партії має управляти хтось інший. Також в відео наголошується, що віце-спікер займеться реформуванням парламенту. Олександр Корнієнко очолював партію два роки, з 2019 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олександр Корнієнко розповів, хто та коли може забрати депутатський мандат у Разумкова. Також ми писали, що аналітик Фонду громадської дипломатії Олександра Решмедилова впевнена, що у партії "Слуга народу" давно назріли певні ротації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини