Головна Новини Політика рада Хлопець в центрі Києва заявив, що його побив нардеп: що каже поліція (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець в центрі Києва заявив, що його побив нардеп: що каже поліція (ВІДЕО)

Хлопець у Києві заявив, що його вдарив народний депутат України.

12 вересня 2024, 21:40 comments1031
Поділіться публікацією:

12 вересня в центрі Києва стався інцидент, в якому, за словами потерпілого, його вдарив народний депутат України. Правоохоронці отримали повідомлення про побиття і наразі з'ясовують обставини події.

Хлопець в центрі Києва заявив, що його побив нардеп: що каже поліція (ВІДЕО)

Александр Куницкий (фото из открытых источников)

Як повідомляє поліція Києва, потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат Олександр Куницький. Інцидент стався після того, як нардеп нібито дав "підсрачника" хлопцеві на самокаті.

"Правоохоронці зʼясовують обставини події за участі народного депутата України у центрі столиці", — повідомили в поліції.

Заява про побиття зареєстрована, потерпілий перебуває в Печерському управлінні поліції, і триває перевірка.

За інформацією РБК-Україна, мова про нардепа Олександра Куницького.

Відомо, що до цього у соцмережі з'явилися повідомлення про те, що нардеп Куницький в центрі Києва "дав підсрачника" хлопцю на самокаті.
Відео інциденту, яке поширюється в соцмережах, зафіксувало момент спілкування потерпілого з поліцейськими та показ депутата Куницького, який продемонстрував своє посвідчення копам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Києві вночі побили військового митрополитаСьогодні вночі невідомі побили митрополита Кримського та Симферопольського Климента, який прибув до Києва на запрошення "Кримської Платформи". Про це першим у своєму телеграм-каналі повідомив журналіст Андрій Цаплієнко. 

Крім того, що він служить в церкві, Климент також є військовослужбовцем Збройних Сил України. За словами Климента, по приїзду до Києва, близько 23:00 він йшов в напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось з трьох сказав: "Владико, благословіть!"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини