Головна Новини Політика рада Гарантії плюс 100-відсоткове відшкодування банківських депозитів на час війни: подробиці про новий законопроєкт
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарантії плюс 100-відсоткове відшкодування банківських депозитів на час війни: подробиці про новий законопроєкт

Документ передбачає гарантування вкладів фізичних осіб в повному обсязі - Данило Гетманцев

23 березня 2022, 16:06
Поділіться публікацією:

Нашим співвітчизникам гарантовано 100-відсоткове відшкодування їх коштів на банківських рахунках в час війни з агресором. Про це інформують в політичній партії "Слуга народу", представники якої  вже підготували новий законопроєкт, який невдовзі ухвалить Верховна Рада.

Гарантії плюс 100-відсоткове відшкодування банківських депозитів на час війни: подробиці про новий законопроєкт

Українцям гарантують відшкодування їх вкладів (фото з відкритих джерел)

Важливо, що  представники парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендують парламентарям  ухвалити законопроєкт №5542-1.  Новий закон має механізм  збільшення гарантій стосовно банківських вкладів на період воєнного стану до 100 відсотків від суми вкладу.

"Документ передбачає гарантування вкладів фізичних осіб в повному обсязі (без обмеження за сумою вкладу) на час дії воєнного стану в Україні. А також збільшення суми граничного розміру відшкодування коштів за вкладами до 600 тис. грн з дня, наступного за днем завершення воєнного стану в Україні", – так прокоментував плюси  майбутнього закону для українських вкладників  очільник парламентського комітету Данило Гетманцев.

Ще одна представниця партії"Слуга Народу", народна депутатка  Ольга Василевська-Смаглюк, зазначила, що зараз  кожен  українець може бути впевненим за свої депозити і не буде поспішати знімати їх з банківського рахунку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Митна реформа": що планується змінити в сфері оподаткування.22 березня комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики схвалив законопроєкт №7190, який назвали "митною реформою". Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк. За його словами, ініціатива передбачає зміни для імпортерів, платників податків, власників нерухомості тощо.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини