Головна Новини Політика рада Єрмак прокоментував відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак прокоментував відставку Разумкова

"Разом посміялися"

15 лютого 2021, 13:00 comments2023
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак прокоментував інформацію про відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, яку почали публікувати в ЗМІ. Про це він повідомив в новому інтерв'ю на телеканалі "Україна 24".

Єрмак прокоментував відставку Разумкова

Разумков. Фото: Унiан

За словами чиновника, питання відставки спікера українського парламенту зараз не стоїть на порядку денному і навіть не розглядається.

Він зазначив, що ті, хто поширює подібну інформацію ставить перед собою мету внести розлад між представниками органів влади. Єрмак сказав, що він обговорював ці чутки з Разумковим.

Глава ОП заявив, що говорив зі спікером телефоном і сміявся разом з ним над цією інформацією. Поширення чуток про відставку голови ВР він назвав політичною технологією, яка передбачає внесення розбрату між органами влади й створення хаосу.

Чиновник сказав, що іноді неможливо ігнорувати маніпуляції, які мають образливий характер, проте на подібне в команді президента Зеленського точно реагувати не збираються.

Минулого тижня в ЗМІ почали публікувати інформацію про те, що на Банковій готують відставку Дмитра Разумкова з поста спікера Верховної Ради. На його місце нібито хочуть поставити віце-спікера парламенту Руслана Стефанчук.

Дмитро Разумков став відомий під час виборчої кампанії 2019 року як один з головних спікерів команди Володимира Зеленського.

У серпні 2019 року він був обраний головою Верховної Ради й набрав рекордну кількість голосів народних депутатів. Його призначення підтримало 382 обранці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде нова стратегія США по Донбасу.

Читайте також про одну з головних помилок Леоніда Кравчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини