Головна Новини Політика рада Експерт: 242 голоси за бюджет – доказ, що Зе-команда сильна і без ахметівських хлопців
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: 242 голоси за бюджет – доказ, що Зе-команда сильна і без ахметівських хлопців

Віктор Бобиренко вважає, що 242 голоси за Бюджет - яскравий доказ того, що команда президента, як і раніше, сильна і має підтримку більшості парламенту.

3 грудня 2021, 07:25
Поділіться публікацією:

Голосуванням за Держбюджет-2022 Офіс президента показав усім, що і без тих нардепів, яких у парламенті пов'язують із бізнесменом Рінатом Ахметовим, він непогано справляється та команда Зеленського як ніколи сильна. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook пише український політолог Віктор Бобиренко.

Експерт: 242 голоси за бюджет – доказ, що Зе-команда сильна і без ахметівських хлопців

Верховна Рада Фото: rada.gov.ua

"242 голоси на табло за бюджет 2022 року. І це без ахметівських хлопців. З цікавим розпилом бюджету, де на соцеконом (це кошти, які витрачатимуть в округах вірні президентові мажоритарники) виділили 6 мільярдів (забравши їх із державного фонду регіонального розвитку, ДФРР) та ще 9 мільярдів на освітню та медичну інфраструктуру. Стільки мажоритарники ще ніколи не отримували", – наголосив експерт.

Віктор Бобиренко додає, до того ж, були проголосовані зміни ще й до бюджету цього року, а це плюс понад 50 мільярдів. З яких 24 мільярди – Укравтодору.

"Хто не розуміє – майже ярд зелені на дороги у грудні – це не побудувати – це освоїти. З відкатами 20-30%. Тобто десь 300 мільйонів доларів. Тож гроші на конверти вірним депутатам будуть не лише в Ахметова, а й у "зелених", – зазначив Бобиренко.

Експерт наголошує, подобається це комусь чи ні, але настав час констатувати, що Зе-команда – вже колективний олігарх. І бюджет ухвалено на користь цього олігарха. І нехай і надалі деякі критики розповідають, що Зеленський виступив погано на прес-марафоні. Це бачило лише 0,1% людей. До того ж про це мовлять лише на двох телеканалах – на "Прямому" та "Україні".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ніна Южаніна розповіла про головну проблему Держбюджету-2022.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини