Головна Новини Політика рада До Ради надійшли заяви на складання мандатів ще від двох нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

До Ради надійшли заяви на складання мандатів ще від двох нардепів

У Королівської причина складання мандату - стан здоров'я та сімейні обставини. У Солода – просто сімейні обставини

15 лютого 2023, 12:24 comments2244
Поділіться публікацією:

Заяви на складання мандатів народних депутатів Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода надійшли до Верховної Ради. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на Facebook-сторінку голови Верховної ради Руслана Стефанчука.

До Ради надійшли заяви на складання мандатів ще від двох нардепів

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

"Заяви на складання повноважень народного депутата України до Верховної Ради України надійшли. Офіційно. Відповідно, і позбавлення мандатів відбудеться законним способом, згідно з Конституцією України", — написав Стефанчук.

Королевська у своїй заяві пояснила своє рішення тим, що змушена відмовитися від мандату через стан здоров'я та сімейні обставини. Солод вказав як причину лише "сімейні обставини".

При цьому журналіст-розслідувач Михайло Ткач нещодавно опублікував відео, на якому показав, що Наталія Королевська та її родина перебувають у Дубаї і, мабуть, назад в Україну не поспішають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може призвести до розпаду Росії – чи є передумови для цього.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не всі домовленості, досягнуті під час "Рамштайну-9", що пройшов 14 лютого, можна озвучувати. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час свого традиційного вечірнього звернення. Він також наголосив, що 54 країни-партнери взяли участь у "Рамштайні-9", а головні висновки – більше зброї, більше навчання для наших військових, більше підтримки. За словами президента, швидкість ухвалення рішень – важлива, бо вона рятує життя (а ситуація на Донбасі залишається вкрай складною) та повертає безпеку до Європи. Які очікування від битви на всіх фронтах (включаючи військові та дипломатичні) у другій половині лютого? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини