Головна Новини Політика рада Держава заплатила 13 мільйонів за новенькі автомобілі для депутатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Держава заплатила 13 мільйонів за новенькі автомобілі для депутатів

Автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради України закупила 14 автівок у харківської фірми, власниця якої - росіянка

10 листопада 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Згідно з даними системи "Прозорро" стало відомо, що автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради закупила 14 машин Toyota Camry для використання у службових цілях.

Держава заплатила 13 мільйонів за новенькі автомобілі для депутатів

Фото: gordonua

Продала автомобілі ТОВ "Артсіті". Харківська компанія "Артсіті" — офіційний дилер Toyota. Її власниками є українка Діана Дунаєва та росіянка Лариса Атапіна.

За легкові машини довелося заплатити круглу суму — 12 мільйонів 600 тисяч гривень.

На ці гроші було придбано десяток автівок Toyota Camry чорного кольору в комплектації "Comfort". Одна така автівка коштує 895 тисяч грн. Ще чотири машини в комплектації "Elegance" обійшлися в 896 тисяч грн за кожну.

Варто зазначити, що це не найдорожчі комплектації. У продажу на сайті компанії "Артсіті" є ще комплектації Premium та Hybrid Premium.

Автомобілі оснащені всім, що потрібно для комфорту. В салоні машини діє система клімат-контролю. Передні сидіння мають функцію підігріву. Датчики паркування встановлені спереду та позаду. Склоочисники оснащені сенсором дощу. В автівці присутня й оригінальна акустична система Тойоти. Лобове скло — тоноване.

Нагадаємо, що минулого року автобаза придбала лише 3 машини Toyota Camry, за які держава заплатила 2,51 млн гривень.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, українці надають перевагу іномаркам з пробігом та все частіше ігнорують вітчизняний Укравтопром.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини