Головна Новини Політика рада Денису Шмигалю доведеться відповідати перед депутатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Денису Шмигалю доведеться відповідати перед депутатами

Народні депутати збираються заслухати звіт декількох міністрів

14 грудня 2020, 13:24
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля запросили на годину запитань до уряду у Верховну Раду на 18 грудня. З відповідною ініціативою виступили учасники сьогоднішнього засідання погоджувальної ради.

Денису Шмигалю доведеться відповідати перед депутатами

ФОТО: Інвестгазета

"Ставлю на голосування кандидатуру прем'єр-міністра на годину запитань до уряду. Рішення прийнято", — сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Крім Шмигаля, також пропонувалося запросити міністра охорони здоров'я Максима Степанова, міністра оборони Андрія Тарана і міністра закордонних справ Дмитра Кулеба.

Представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан повідомив, що "прем'єр-міністр готовий буде доповідати".

"Але я також проінформую всіх названих вами профільних міністрів, щоб вони були готові дати відповіді на ті запитання народних депутатів, які прозвучать в рамках нашого обговорення", — сказав Мокан.

Як повідомляло видання "Коментарі", Шмигаль назвав головний мінус карантину вихідного дня. Прем'єр-міністр заявив, що карантин вихідного дня, який діяв з 14 по 30 листопада, є фактично українським нововведенням і його вже починають використовувати європейські країни. Але попри те, що він показав свою ефективність в боротьбі з COVID-19, є у нього і негативні наслідки.

Прем'єр-міністр розповів, що ВВП не постраждав, але після дії карантину вихідного дня в країні почався другий пік безробіття, а перший був після впровадження весняних карантинних обмежень. Денис Шмигаль зазначив, що найбільше постраждала сфера обслуговування і сфера розваг, де задіяна велика кількість людей і робочих місць.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини