Головна Новини Політика рада Чи є докази передачі зарплат в конвертах депутатам: відповіли в "Слузі народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є докази передачі зарплат в конвертах депутатам: відповіли в "Слузі народу"

Голова партії впевнена, що зарплати в конвертах депутатам - це наклепи

15 грудня 2021, 11:49
Поділіться публікацією:

Олена Шуляк, голова партії "Слуга Народу" та заступниця голови фракції, розповіла, чи відомо їй щось про інформацію щодо грошей в конвертах, які начебто отримували  депутати її партії. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Чи є докази передачі зарплат в конвертах депутатам: відповіли в "Слузі народу"

У Слузі народу кажуть, що це наклеп, фото з відкритих джерел

"Я би хотіла, щоб хтось вже зайнявся цим питанням. Всі люди, що вже не є членами фракції могли б розказати, чи дійсно були ці речі, про які ви говорите. Мені здається, що якщо ці люди, що були в фракції, мовчать про це, то це схоже на наклепи. Я також чекаю на розслідування правоохоронних структур, журналістські розслідування, бо дуже неприємно чути такі різні звинувачення, які не підтверджуються реаліями. Це прикрі звинувачення й репутаційно це негативно впливає на нашу фракцію", — повідомила Шуляк.

Ярослав Железняк, депутат від партії "Голос" вважає, що цю інформацію мають перевіряти правоохоронні органи. За його словами, в НАБУ нібито є з десяток справ щодо цього питання. Втім, підтвердити чи спростувати цю інформацію не може.

"Чи чув я ці чутки? — Так. Чи маю я факти, які це підтверджують? — Ні. Чи був я свідком того? — Ні. Коли про це говорить екс-голова Офісу президента, коли про це говорять депутати та лідери фракцій, то напевно ця інформація має бути перевірена. Я наскільки чув, там вже є 10 справ в НАБУ щодо цього питання. Якщо дійсно таке було, то думаю, що вже є документальні дані про це", — наголосив нардеп.

Як повідомляв портал "Коментарі", екс-нардеп розповів про останню розмову з померлим Поляковим, який підіймав питання щодо зарплат депутатам в конвертах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини